Specialist in culoare

Scris de | 28 octombrie, 2010
Specialist in culoare

SCOP Computers, partener de distributie al produselor NEC Display Solutions, prezinta noul monitor profesional NEC SpectraView 231, un LCD de 23” şi tehnologie IPS. Noul model SpectraView 231, la fel ca şi modele de referinţă SpectraView 241 si SpectraView 271, permite calibrarea hardware a culorii si detine un modul LUT de 14 biti pentru un control avansat si un modul 3D LUT pentru o reproducere exacta. De asemenea, functiile „Digital Uniformity Control” si „Backlight Ageing Correction” ofera utilizatorilor valorile necesare unei performante stabile a display-ului, pe toata durata de viata a monitorului. Noul NEC SpectraView 231 este destinat utilizatorilor cu un simt critic al culorii, celor care activeaza in sectoare de activitate cum ar fi: fotografie, foto-editare, procesare video, pre-press sau DTP, celor angrenati intr-un flux de lucru in care culorile primeaza in permanenta.
Echipat cu un panel high-end si tehnologie IPS, monitorul acopera 75% din gama de culori Adobe RGB si ofera o rezolutie de 1920 x 1080 pixeli. NEC Spectra SpectraView 231 vine echipat cu un conector DisplayPort, doua interfete DVI-D si un input analog VGA. USB-ul integrat si programabil permite conectarea mai multor calculatoare, astfel incat, in final, o singura tastatura si un singur mouse pot controla doua calculatoare.
Noile monitoare profesionale NEC SpectraView 231 vor fi disponibile in reteaua partenerilor SCOP Computers, incepand cu luna noiembrie.

Etichete: , ,