Încărcare solară

Scris de | 3 noiembrie, 2010
Încărcare solară

Logitech a prezentat Logitech Wireless Solar Keyboard K750, prima tastatură solară a companiei.
Pentru a te scuti de orice bătaie de cap, tastatura Logitech Wireless Solar se încarcă prin sistemul de panouri solare integrat. Nu mai este nevoie de cabluri de încărcare.
Aplicaţia pentru energia solară inclusă dispune de un instrument de măsurare a luminii care te ajuta să ştii care e volumul de lumină necesar, te informează despre starea bateriilor şi te alertează atunci când tastatura are nevoie de mai multă energie.
Prima tastatură solară Logitech poate fi încărcată cu lumină artificală şi poate rămâne încărcată cel puţin trei luni în intuneric total. Un indicator al energiei elimină surprizele neplăcute.
Logitech nu s-a limitat doar la intergrarea energiei solare în tastatură. Cu o grosime de doar 7,5mm, tastatura lucioasă Logitech Wireless Solar este extrem de aspectuasă. Cu un profil foarte subţire şi contururi armonioase, stilizata tastatură este un dispozitiv preţios la atingere şi la vedere.
Tastatura dispune de sistemul Logitech Incurve keys. Folosind un design concav, tastele curbate se mulează pe forma degetelor tale, în timp ce le ghidează pe tastele corecte.
Tastatura Logitech Wireless Solar K750 dispune de conectivitate wireless Logitech Advanced 2.4 GHz, care nu permite întâzieri sau căderi, aşa încât ai toate beneficiile unei conexiuni prin cablu, dar cu convenienţa uneia wireless. Tehnologia Logitech Advanced 2.4 wireless include criptare AES de 128 biti pentru tastatură, una dintre cele mai eficiente nivele de securitate disponibile la ora actuală.
Logitech Wireless Solar Keyboard K750 va fi disponibilă în Europa din luna ianuarie 2011, la un preţ recomandat de 79,99 Euro.

Etichete: , , ,