Magazinul Ovi trece de limita de 3 milioane

Scris de | 24 noiembrie, 2010
Magazinul Ovi trece de limita de 3 milioane

Nokia a anunţat că magazinul Ovi, care oferă aplicaţii pentru telefoanele companiei, a atins pragul de 3 milioane de descărcări zilnice. Compania a înregistrat şi o creştere puternică a numărului de dezvoltatori care creează aplicaţii pentru terminale Nokia, respectiv peste 400.000 de dezvoltatori în ultimele 12 luni, 92 dintre aceştia depăşind pragul de un million de descărcări pentru aplicaţiile lor.
De asemenea, Nokia Qt Software Development Toolkit (SDK) şi Qt SDK combinate au fost descărcate de 1,5 milioane de ori, dezvoltatorii descoperind că această abordare poate spori viteza şi eficienţa în crearea de aplicaţii pentru terminale mobile, inclusiv pentru smartphone-uri noi precum Nokia N8, Nokia C7 şi Nokia C6-01, care se livrează deja şi Nokia E7, anunţat recent.
De la începerea livrărilor noilor smatrphone-uri Nokia Symbian, respectiv din 30 septembrie, când Nokia N8 a fost lansat pe piaţă, cele mai descărcate trei aplicaţii la nivel global sunt: Q Torch, Angry Birds şi Need for Speed Shift HD.

Etichete: , , , , , ,