Oferte atractive pentru utilizatorii Vodafone Internet Mobil

Scris de | 3 decembrie, 2010
Oferte atractive pentru utilizatorii Vodafone Internet Mobil

Vodafone anunta noi oferte speciale de Internet mobil odata cu apropierea sarbatorilor. Incepand de maine, clientii Vodafone pot achizitiona netbook-ul Acer D260, incepand de la 99 Euro, impreuna cu un abonament Vodafone Internet Mobil Nelimitat, incheiat pe 3 ani. De asemenea, Samsung Galaxy Tab este disponibil in oferta Vodafone la un pret special de 399 Euro, impreuna cu un abonament Vodafone de date mobile, pe 3 ani.
De asemenea, Vodafone aduce oferte speciale si pentru clientii companii ai serviciilor de Internet mobil. Astfel, la activarea unui abonament Vodafone Internet Nelimitat Plus de 11,45 Euro / luna sau mai mare, clientii de business primesc, in plus, o serie de beneficii si instrumente pentru dezvoltarea afacerii: gratuit, suita de aplicatii de birou IBM Lotus Symphony, pentru a reduce costurile aferente licentelor software, pachet gratuit de hosting Vodafone MyDomain, pentru extinderea afacerii pe Internet, incluzand nume de domeniu, spatiu de gazduire pentru site de 100 MB, 5 conturi de email pe domeniul ales, fiecare cu spatiu de 3 GB, solutia completa antivirusVodafone PC Protection, gratuita timp de 3 luni, pentru protejarea calculatorului impotriva amenintarilor informatice, precum si memory stick de 2 GB.

In plus fata de pachetele Internet Nelimitat, clientii cu nevoi punctuale sau flexibile de acces la Internet mobil au la dispozitie Cartela Internet Vodafone, care le ofera acces instant la Internet de pe laptop sau PC, cu ajutorul unui modem USB, pe baza de cartela reincarcabila. Utilizatorii Cartelei Internet Vodafone pot naviga acum pe Internet instant, cu 1 cent / MB, sau pot activa una din optiunile cu trafic inclus.
Clientii Vodafone beneficiaza de cea mai extinsa acoperire pentru serviciile de Internet mobil, disponibile la nivel national, pentru 90% din populatia Romaniei, la viteze de pana la 21,6 Mbps.

Etichete: , , , ,