LG propune televizoare Smart

Scris de | 12 ianuarie, 2011
LG propune televizoare Smart

LG a prezentat platforma Smart TV LG în cadrul CES  2011. Platforma oferă acces rapid la mii de filme, aplicaţii customizabile, fişiere video şi posibilitatea de a naviga pe internet printr-o interfaţă uşor de utilizat şi printr-un sistem simplu de acces.

Pentru televizoarele LG, selectarea funcţiilor se realizează cu ajutorul telecomenzii Magic Remote. Nu este necesară o tastatură clasică, putând fi descărcată o aplicaţie pentru tastatură Qwerty pe telefoanele Android.

Având experienţa creării NetCast Entertainment Acces, platforma Smart TV de la LG oferă acces la un număr mare de opţiuni de divertisment oferite de furnizori externi, printre care VUDU, Netflix, YouTube, CinemaNow, Hulu Plus, etc.

Funcţia LG Smart Share permite consumatorilor sã facã streaming wireless de pe PC-ul propriu sau de pe alte dispozitive compatibile pentru a viziona conţinutul preferat direct pe ecranul televizorului. Aceastã funcţie include şi Media Link care oferã informaţii suplimentare ce permit conţinutului sã fie transferat.

Platforma Smart TV de la LG se regãseşte în noile televizoare LED, LCD şi HDTV precum: LK530, LV3700, LV5500, LW5600, LW6500, LW7700, LW9500, LW9700, PZ750 şi PZ950. De asemenea, platforma Smart TV este disponibilã şi pentru o serie de playere Blu-ray şi home theatere LG precum modelele BD650, BD670, BD690, LH336, LHB536 şi LHB976.

Pentru consumatorii care nu intenţioneazã sã achiziţioneze un televizor nou dar doresc sã testeze tehnologia Smart TV, LG a introdus Smart TV Media box, un device care oferã oricãrui televizor cu intrare HDMI posibilitatea de a accesa o cantitate mare şi variatã de conţinut precum filme, sport, programe de televiziune, muzicã şi aplicaţii premium.

Etichete: , , , ,