Invazia HTC – Cinci smartphone-uri pregătite de era Facebook

Scris de | 15 februarie, 2011
Invazia HTC – Cinci smartphone-uri pregătite de era Facebook

HTC a lansat nici mai mult nici mai puţin decât cinci smartphone-uri la Mobile World Congress: HTC ChaCha, HTC Salsa, HTC Wildfire S, HTC Incredible S şi HTC Desire S. Plus un hibrid, un tablet de 7 inchi denumit HTC Flyer. Să le luăm pe rând.

HTC ChaCha şi HTC Salsa sunt două telefoane create special pentru generaţia Facebook, modele ce vin cu un buton special ce permite accesul instant la principalele funcţii ale giganticul site de social networking. Mark Zuckerberg, fondatorul Facebook a fost şi el prezent la lansarea telefoanelor HTC şi s-a declarat extrem de încântat de colaboarea dintre cele două companii.
Ca şi specificaţii, HTC ChaCha oferă o tastatură QWERTY full, un display touch de 2,6 inchi cu rezoluţia de 480×320 pixeli şi o cameră de 5 megapixeli cu autofocus.
HTC Salsa elimină tastatura QWERTY şi optează pentru un display touch mai mare, de 3,4 inchi, cu rezoluţia de 480×420 pixeli. Telefonul are două camere, una principală de 5 megapixeli şi una frontală, pentru apeluri video.
Ambele au procesoare de 600 MHz şi sistem de operare Android 2.4.

HTC Wildfire S, HTC Desire S şi HTC Incredible S reprezintă evoluţia logică a modelelor anterioare, acestea venind cu mai multă putere, design premium şi HTC Sense.
HTC Desire S are o carcasă superbă din aluminiu, procesor Qualcomm 8255 Snapdragon de 1GHz şi display de 3.7 inchi.
Wildfire S este un model mai compact, cu dimensiuni de numai 10,13 cm lungime, 5,94 lățime şi un ecran HVGA care măsoară 3,2 inch. Modelul este axat pe accesul la reţelele de socializare şi pe multimedia, nelipsind de pe listă nici camera de 5 MP cu autofocus.
HTC Incredible S pune din nou accentul pe designul premium şi pe hardware. Telefonul are un display Super LCD de 4 inchi, sunet stereo şi o cameră de 8 megapixeli cu dual flash ce poate transmite date prin DLNA. Pentru videoconferinţe este inclusă o cameră frontală.
Telefoanele vin cu sistem de operare Android 2.4 şi vor fi disponibile pe scară largă pe principalele piețe din Europa și Asia începând cu trimestrul al doilea al acestui an.

Etichete: , , , , , ,