Noi opţiuni pentru internet pe mobil de la Cosmote

Scris de | 9 martie, 2011
Noi opţiuni pentru internet pe mobil de la Cosmote

COSMOTE lansează noi extraopţiuni pentru internetul 3G pe telefoanele mobile, care se adresează atât abonaţilor cât şi utilizatorilor prepay, sub umbrela Connect Mobile.
Cu oferte precum 500 MB la 4 euro/lună sau 5GB de trafic la numai 10 euro/lună, serviciul Connect Mobile oferit de COSMOTE România vine cu pachete de date mobile competitive. Traficul de date poate fi folosit atât pe telefonul mobil cât şi pe computer, folosind telefonul mobil ca modem.

Connect Mobile pentru abonaţi
Optând pentru acest serviciu, abonatul poate naviga pe internet de pe telefonul mobil sau îl poate folosi ca modem pentru computer, fără nicio restricţie, la viteze de transfer de până la 7,2 Mbps.

Connect Mobile Trafic recomandat Abonament lunar/lună
Connect Mobile Start 250 MB 3€
Connect Mobile Go 500 MB 4€
Connect Mobile Now 3 GB 6.71€
Connect Mobile Eco 5 GB 10€

Atunci când traficul inclus în abonamentul lunar este consumat, viteza de transfer scade la 128 kbps, dar traficul suplimentar astfel efectuat nu va fi taxat suplimentar.
Connect Mobile pentru clienţii cartelei preplătite
Utilizatorii cartelei preplătite au, de asemenea, oferte foarte avantajoase din care să aleagă, începând de la extraopţiunea de 2 euro pentru 50 MB, ce poate fi folosită timp de 30 de zile. Extraopţiunile oferă până la 1,5 GB trafic. Serviciul permite navigarea pe internetul mobil fără restricţii sau utilizarea teminalului ca modem pentru computer, la viteze de transfer de până la 7,2 Mbps. Din momentul în care volumul de trafic inclus este consumat, traficul suplimentar este facturat cu 0.2 euro pe MB.

Extraopţiunea Trafic inclus Tarif / Valabilitate Tarif pentru trafic suplimentar
Connect Mobile 50 MB 50 MB 2€ / 30 zile 0,20€/MB
Connect Mobile 250 MB 250 MB 4€ / 30 zile 0,20€/MB
Connect Mobile 1,5 GB 1,5 GB 7€ / 30 zile 0,20€/MB

Utilizatorii Cartelei COSMOTE sau cei ai Cartelei Frog pot activa extraopţiunile de mai multe ori în cursul unei luni.
Serviciile 3G sunt disponibile în prezent în peste 3.500 de localităţi din întreaga ţară.

Etichete: , , , , , , , , ,