Nexus S la Vodafone Romania

Scris de | 11 martie, 2011
Nexus S la Vodafone Romania

Samsung Google Nexus S a ajuns în premieră în oferta Vodafone Romania. Smartphone-ul vine cu cea mai recenta versiune a sistemului de operare Android, Gingerbread Android 2.3.
Modelul se remarcă printr-o dotare de excepţie şi funcţii menite să îţi ofere un acces rapid şi plăcut la multimedia, web şi serviciile de social networking.
Nexus S are un display SuperLCD de 4 inchi cu rezoluţie de 480×800 pixeli, procesor Samsung de 1GHz şi procesor grafic integrat ce permite rularea celor mai performante jocuri, o cameră de 5MP, 16 GB de memorie internă şi funcţii extinse de conectivitate.

„Cu noul Nexus S, utilizatorii Vodafone vor fi in permanenta conectati la informatii si se vor bucura de o experienta superioara de navigare online, la viteze de pana la 7,2 Mbps, beneficiind totodata de avantajele retelei Vodafone: cea mai mare acoperire broadband, pentru 90% din populatia tarii, precum si cele mai bune performante de date mobile ”, a declarat Karsten Wildberger, Chief Commercial Officer, Vodafone Romania.

Telefonul este disponibil de astazi in portofoliul Vodafone Romania si poate fi achizitionat in magazinele Vodafone si ale partenerilor sai, precum si prin magazinul online Vodafone. Utilizatorii Vodafone pot achizitiona noul Samsung Nexus S la preturi pornind de la 149 Euro (TVA inclus), impreuna cu pachetul smartphone Complet 2000 si Internet pe Mobil 1GB.

Etichete: , , , , , , , , , , , ,