Nu rata nici un sunet – noile reportofoane Sony ICD

Scris de | 16 martie, 2011
Nu rata nici un sunet – noile reportofoane Sony ICD

Sony a lansat noua gamă de reportofoane intuitive cu funcţie de reducere inteligentă a zgomotului, conexiune directă USB şi slot pentru carduri de memorie, seria ICD.

Gama de anul acesta de reportofoane digitale pentru voce, de la Sony, acoperă toate nevoile de notare, de la discursuri, până la muzică.

Modelele destinate studenţilor, seriile ICD-BX şi ICD-PX, oferă înregistrare stereo MP3 de înaltă calitate şi redare, plus o memorie internă generoasă şi funcţii utile, precum înregistrarea operată de voce. Seria ICD-AX adaugă butoane mari şi uşor de utilizat, pentru operaţiuni fără bătăi de cap, plus un tuner FM, pentru ascultarea emisiunilor preferate de la radio.
Noua serie ICD-UX adăugă un plus de valoare calităţii sunetului şi mai multă convenienţă, cu redarea MP3/WMA/AAC şi conectorul integrat USB pentru conexiuni la PC, fără cablu.
Ideale pentru interviuri şi înregistrări de muzică live, modelele din seria fără compromisuri ICD-SX oferă un spaţiu vast de stocare, de 2GB – suficient pentru înregistrarea celor mai lungi sesiuni de cursuri. Înregistrarea lineară PCM asigură o calitate puternică a sunetului, prin cele două microfoane stereo de înaltă calitate, cu unghiuri de înregistrare ajustabile, poziţionând seria ICD-SX drept un instrument ideal pentru compozitorii de muzică sau pentru muzicieni, la repetiţii.
Noua serie de reportofoane digitale pentru voce, de la Sony, va fi disponibilă începând cu luna aprilie 2011.

Etichete: , , , , , , ,