Internet Explorer 9 a atins peste 2 milioane de download-uri în primele 24 ore

Scris de | 17 martie, 2011
Internet Explorer 9 a atins peste 2 milioane de download-uri în primele 24 ore

Microsoft a anunţat primele rezultate de la lansarea oficială a browserului web Internet Explorer 9, iar cifrele sunt mai mult decât bune. IE9 a atins 2,35 milioane download-uri într-o singură zi, o cifră impresionantă însă mult sub recordul deţinut de principalul competitor, Mozilla Firefox. În urmă cu trei ani Firefox 3 a atins peste 8 milioane de descărcări în ziua lansării.
Browserul ajuns la a 9-a ediţie merge doar pentru utlizatorii de Windows 7 şi Vista; cei care încă utilizează sistemul de operare Windows XP nu pot să se bucure de noile facilităţi ale browserului.
Download Manager propriu, filtru pentru XSS-uri (detectează tipurile de atacuri şi daca găseşte o vulnerabilitate IE 9 dezactivează scripturile vinovate), Tracking Protection (le permite utilizatorilor să controleze informaţiile care le sunt utilizate în timp ce navighează, indicând site-urile cu care ei nu vor să schimbe date) suport standard pentru HTML 5 precum şi interfaţă nouă, sunt motive pentru a încerca noul browser.

Etichete: , , , , , , , ,