Jocuri de mobil – Gangstar: Miami Vindication, Block Breaker 3

Scris de | 19 martie, 2011
Jocuri de mobil – Gangstar: Miami Vindication, Block Breaker 3

Gangstar: Miami Vindication
Ce faci când ești un mafiot cu experiență (dacă se poate folosi această exprimare), iar fratele tău este răpit de alți indivizi dubioși și ținut undeva în Miami. Păi, cum e și normal, îi sari în ajutor și încerci să îl salvezi. Problema este că nu este foarte simplu să faci acest lucru și va trebui ca, pentru a obține informații, să îi ajuți la rândul tău pe alții, iar ei te vor ajuta la rândul lor.
Un joc de mobil care are o poveste conturată bine și care reușește să te prindă în acțiunea sa. Ca grafică în mod sigur le va face cu ochiul pasionaților primelor jocuri din seria GTA, pentru că de ele aduce aminte. Tot de GTA-urile de acum mulți ani aduce aminte și la capitolul control al vehiculelor și deplasării. Dacă îți plăceau acele jocuri îl vei iubi pe acesta.
Noul joc al seriei Gangstar îți permite să conduci o grămadă de vechicule interesante (inclusiv motociclete), iar senzația de viteză este foarte bine realizată. Te vei distra și pe apă, pentru că va trebui să conduci și un jet ski, în timp ce eviți gloanțele inamicilor.
Miami-ul din Gangstar: Miami Vindication este unul violent, plin de pericole, în care trebuie să fii mai puternic decât ceea ce ai în jur pentru a supraviețui. Pentru asta îți vei folosi forța fizică, dar și diferite arme.
Un joc plin de acțiune, care merită încercat.


The Chronicles of Narnia: The Voyage of the Dawn Treader

La prima vedere, ai spune că al treilea joc din seria Chronicles of Narnia nu li se poate adresa decât fanilor personajelor acesti povești și că restul lumii nu prea are ce treabă să aibă cu aceste titluri. Uite că nu e așa, pentru că Gameloft a realizat un joc interesant, foarte dinamic, plin de acțiune și cu care te poți distra destul de bine.
Toate acestea, într-o prezentare grafică reușită. Astfel, vei avea ocazia să vizitezi Narnia, iar drumul până acolo, de altfel unul cât se poate de plin de tot soiul de aventuri și de lupte cu pirați nemiloși, va fi făcut pe mare, la bordul unei corăbii pline de pericole.
Bazat pe ultimul film al seriei, jocul îți oferă șansa de a-ți măsura forțele cu tot soiul de personaje fantastice, pe parcursul unor nivele interesante.
Vei avea ocazia să intri în pielea oricăruia dintre cele trei personaje principale ale ultimului film al seriei, iar faptul că acestea sunt extrem de ușor de controlat va face ca jocul să te prindă cât se poate de repede.

Block Breaker 3 Unlimited
Un nou joc din seria Block Breaker nu poate fi decât motiv de bucurie pentru orice pasionat al jocurilor de mobil în care dexteritatea este cuvânt de ordine.
Principiul este dintre cele mai simple: ai o paletă și o bilă și trebuie să distrugi cărămizile sau corpurile de deasupra ta, fără ca bila să scape și să cadă în gol. Cum face de multe ori, Gameloft a dezvoltat din plin conceptul, transformându-l într-un joc mult mai complex, în care fiecare nivel are mai multe „etaje” pe care trebuie să le urci pentru a atinge steaua aflată în vârf.
Normal că nu lipsesc bonusurile de toate felurile, ascunse în cărămizile pe care le distrugi, acestea fiind extrem de variate, de la vieți în plus, până la o paletă mai largă, care îți dă o mai mare siguranță, sau la mai multe bile.
Cu cât avansezi, lucrurile devin tot mai complicate, dar jocul nu este de o dificultate care să pună probleme foarte mari. Este însă o experiență plăcută și, chiar dacă nu ai încercat un alt joc al seriei, e greu de crezut că vei avea probleme în a învăța să îl joci.
Normal că există și aici o poveste, cu inamici pe care trebuie să îi distrugi, dar cunoașterea ei nu este neapărat necesară pentru a avansa. Mai important este că ai la dispoziție 100 de stagii cu care să te distrezi, într-o prezentare grafică excelentă pentru un joc de mobil.
Un titlu care merită încercat.

Etichete: , , , , , ,