ASUS Eee PC pe platforma AMD Brazos

Scris de | 25 martie, 2011
ASUS Eee PC pe platforma AMD Brazos

Asus a lansat în România două noi netbook-uri, Eee PC 1015B şi 1215B, modele bazate pe noua platformă AMD Brazos, tehnologie ce le oferă un plus de putere de procesare, grafică superioară şi o autonomie mai mare a bateriei.
Netbook-urile utilizează un procesor și un accelerator grafic în aceeași pastilă, îmbunătățind transferul de date între componente, cu beneficiul consumului redus. Noua platformă include şi tehnologie video cu suport DirectX 11 pentru efecte vizuale avansate.
Eee PC 1215B este un model ultraportabil cu ecran de 12”, sustinut de un procesor AMD E-350 dual-core la 1.6GHz, în timp ce Eee PC 1015B este versiunea cu LCD de 10” și procesor AMD C-50 dual core la 1.0GHz.
Performanțele grafice oferite de noua platformă Brazos sunt comparabile cu cele ale notebook-urilor cu grafică dedicată, perminţând rularea unor jocuri mai pretenţioase. Ambele modele integrează câte un port HDMI pentru redarea FullHD 1080p pe ecranele mari.
Tehnologia ASUS Super Hybrid Engine împreună cu APU-urile AMD Fusion, ce au un consum redus de energie, extind durata de utilizare a sistemului până la 8.5 ore.

Modelul Eee PC 1215B este deja disponibil în stoc în România la un pret aproximativ de 1999 lei (TVA inclus).

Etichete: , , , , , ,