HTC Flyer: filme la cerere și notițe cu stylus, detaliate la CTIA Wireless 2011

Scris de | 25 martie, 2011
HTC Flyer: filme la cerere și notițe cu stylus, detaliate la CTIA Wireless 2011

Cei de la HTC a dezvăluit noi detalii despre tablet-ul lor cu display de 7 inchi și funcții unice pe această piață tot mai aglomerată a tabletelor, denumit HTC Flyer.
Prin lansarea primei sale tablete, HTC a decis să nu opteze pentru o simplă portare a interfeței HTC Sense specifică smartphone-urilor pe noul dispozitiv, ci a regândit experiența pentru ridicarea ștachetei în utilizarea tabletelor.

Cea mai nouă versiune a HTC Sense oferă capacități îmbunătățite de navigare și email, dar și o nouă metodă, mai rapidă, de deblocare a ecranului, care le permite utilizatorilor nu numai să gliseze degetul pe ecran pentru deblocare, dar facilitează accesul la cele mai folosite aplicații și funcții direct din acest ecran. În plus, experiența grafică a fost îmbunătățită, inclusiv prin animații despre starea vremii și printr-un nou ecran de start, care plasează utilizatorii în centrul atenției.
HTC Watch este un serviciu video on-demand conceput pentru toți cei care urmăresc clipuri video la calitate HD atât în timpul călătoriilor, cât și acasă. HTC Watch va oferi acces la o colecție generoasă de filme, disponibilă printr-o simplă atingere, într-un format accesibil, cu sute de titluri cunosute, la care se adaugă permanent filme noi.
Prin HTC Scribe Technology, HTC Flyer transformă preluarea tradițională a notițelor într-un mod inteligent, prin permiterea scrierii direct pe ecran, la care se adaugă avantajele inovațiilor integrate. Stylus-ul opțional HTC Scribe este un dispozitiv activ, care funcționează împreună cu ecranul tabletei HTC Flyer pentru înlesnirea scrisului și a desenului într-un mod natural și le permite utilizatorilor să captureze și să “mâzgălească” pe marginea oricărui conținut afișat pe ecran prin simpla atingere a stylus-ului de ecran. Pentru preluarea notițelor ample, posibilitatea de a captura și adăuga fotografii devine cea mai bună dovadă că o imagine face cât o mie de cuvinte. Scrierea prin intermediul tastaturii clasice este la rândul său optimizată prin posibilitatea de adăugare a mâzgăliturilor personalizate sau a fotografiilor capturate, iar tehnologia HTC Scribe le permite utilizatorilor să comenteze activ pe documente sau chiar să semneze contracte prin simpla scriere pe ecran. Prin capacitatea de listare Wi-Fi specifică HTC Flyer, imprimarea documentelor este simplificată, eliminând nevoia instalării cablurilor sau a transferării documentelor pe un computer.

Ca și specificații, HTC Flyeri oferă un procesor la 1.5 GHz, conectivitate wireless HSPA+, o cameră principală de 5 megapixeli şi una frontală de 1.3 megapixeli, o baterie de 4000 mAH ce promite 4 ore de playback video şi 32 de GB memorie flash.

 

Etichete: , , , , ,