Amuzament pe mobil: Jocuri pentru toată lumea

Scris de | 26 martie, 2011
Amuzament pe mobil: Jocuri pentru toată lumea

High School Hook-ups
Acest joc este unul care îţi propune să intri în pielea unui adolescent venit din Canada într-un liceu din Statele Unite, care trebuie să se adapteze la situaţie şi să îşi facă prieteni. Vei fi nevoit să faci tot ce îşi stă în puteri pentru a câştiga simpatia directorului, dar şi a colegilor din jur.
În cel de-al doilea caz o poţi apuca pe mai multe căi. Poţi alege, de exemplu, prietenia sinceră a celor consideraţi „fraieri” şi excluşi de toată lumea sau, dimpotrivă, te poţi preface că eşti ceva ce de fapt nu eşti pentru a deveni popular. În acest fel vei câştiga atenţia elevilor bine văzuţi în şcoală.
Jocul se desfăşoară în mare măsură în campus, şi ai tot timpul ceva de făcut. Este vorba despre diferite misiuni prin care avansezi în poveste. Nu sunt foarte complicate, dar de multe ori trebuie să te gândeşti puţin. Există şi situaţii în care trebuie să ieşi cât mai bine dintr-o conversaţie prin răspunsurile date.
Oricum, dacă nu reuşeşti poţi încerca până când îţi iese. Grafica este reuşită, iar controlul se învaţă în câteva secunde.
Un joc simpatic, cu care trece vremea repede.

Let’s Golf
Dacă te tentează o partidă de golf dar (foarte probabil) în oraşul tău nu este un teren de aşa ceva, va trebui să te mulţumeşti cu varianta mobilă, altfel foarte reuşită.
Personaje realizate oarecum în stilul desenelor animate, terenuri în 4 locaţii şi mai multe moduri de joc, ca să nu ai timp să te plictiseşti. Vei călători, în modul tournament, prin munţii Americii, Anglia, Fiji şi Grecia. Fiecare dintre acestea are un decor caracteristic, foarte bine realizat.
Controlul este extrem de simplu şi se învaţă foarte repede. Practic, ai nevoie doar de tastele-săgeţi ale tastaturii şi te vei descurca fără probleme. Jocul dă pe alocuri senzaţia că reacţionează un pic prea puternic, dar înveţi repede să controlezi acest aspect.
Pe lângă modul de turneu, mai ai la dispoziţie şi unul de instant play, pentru atunci când vrei doar să omori câteva minute, precum şi unul Free Hole.
Jocul este realizat astfel încât nimeni să nu aibă probleme în a învăţa repede să se distreze cu el.

Predators

Aşa cum ne-am obişnuit, dacă este vorba despre un film cu buget mare lansat de studiourile de la Hollywood, jocul care să îi ţină companie nu se lasă nici el aşteptat prea mult.
Şi de data asta avem parte de un shoot and run plin de acţiune, care începe în momentul în care nişte luptători ajung într-o lume complet deosebită, unde sunt atacaţi de tot felul de fiinţe extraterestre.
Faptul că te lupţi cu fiinţe care nu au nici un fel de legătiură cu oamenii face jocul unul foarte interesant. În plus, este unul foarte dinamic. De peste tot îţi sare câte ceva în faţă şi nu ai momente de respiro. De foarte multe ori va trebui să faci un level dintr-o singură bucată, pentru că nu ai când să te opreşti.
Bineînţeles că la finalul nivelelor te vei întâlni cu câte un inamic mai puternic decât toţi ceilalţi, pe care îl vei putea elimina doar cu multă muncă. Grafica este foarte bine realizată, reuşind să redea foarte bine mediul, iar viteza cu care se desfăşoară totul face jocul foarte plăcut.

Turbo Jet Ski 3D
Cu adevărat un titlu de sezon, mai ales pentru aceia cărora le place să meargă la mare. Vei intra în pielea unuia dintre cei şase sportivi, te vei urca pe un jet ski şi vei avea ocazia să îţi arăţi măiestria pe tot soiul de trasee, care de care mai complicate.
Normal că e foarte important să îţi iasă cât se poate de multe trickuri şi să arăţi că eşti capabil şi de altceva decât de simpla trecere prin traseul care ţi se pune la dispoziţie. De asta e foarte interesant jocul – pentru că ai ocazia să descoperi toate trucurile posibile pe parcurs, ele fiind ascunse sub diferite combinaţii de taste.
Ai şi o funcţie de boost, care îţi va împinge ski jetul înainte cu putere, lucru extrem de util mai ales atunci când urmează o rampă şi vrei să stai cât mai mult în aer pentru a reuşi câteva întoarceri sau alte „şmecherii”.
Trebuie spus că nu ar trebui să treci direct la modul de campionat, ci poate ar fi mai bine să treci mai întâi prin cel de tutorial, în care vei învăţa mişcările de bază într-un mod foarte uşor de înţeles.

Super Puzzle Fighter 2 Turbo
Acesta este un titlu care propune ceva foarte rar întâlnit. Cum îţi sună să te lupţi, prin intermediul unor personaje cumva similare celor din desenele animate Manga, dar să foloseşti piese de genul celor de tetris pentru a câştiga lupta?
De fapt, este vorba despre nişte cristale care cad şi pe care trebuie să le potriveşti pe culori. În acelaşi timp, uneori mai cad şi nişte piese (tot colorate) care „demolează” grămezile de o anumită culoare. Fiecare asemenea „demolare” se traduce într-o lovitură aplicată adversarului tău, până când reuşeşti să îl învingi în acest mod.
Ai pierdut în momentul în care ţi se umple ecranul, ca la cam orice joc tetris.
Deşi sună ciudat, jocul este chiar simpatic şi are şanse mari să te prindă.

Etichete: , , , , , , , , ,