Allview L3 Cheer: Test connect

Scris de | 5 aprilie, 2011
Allview L3 Cheer: Test connect

allview l3, dual sim allview, dual simAllview L3 Cheer este un model simplu şi robust din gama entry level a companiei, un telefon DUAL SIM care oferă în acelaşi timp o autonomie ridicată a bateriei.
Telefonul este extrem de compact, cu dimensiuni de 44 x 105 x 13,9 mm, fiind aproape insesizabil atunci când îl porţi în buzunar. Senzaţia pe care o ai atunci când îl ţii în mână este şi ea foarte plăcută, la acest aspect contribuind partea dorsală cu o textură specială.
Ecranul TFT de 1.8 inchi este luminos şi clar, afişând meniul şi lista de contacte în condiţii de lumină puternică.
Culorile alese pentru carcasă sunt vii, dinamice, Allview L3 Cheer fiind disponibil în variante de negru cu portocaliu sau alb cu portocaliu.
Difuzorul este extrem de puternic şi redă muzica sau posturile de radio FM la un volum sonor ridicat. Fişierele multimedia pot fi stocate pe două carduri de memorie microSD, fiecare de maxim 2GB, totalizând un total de 4GB de memorie internă.
La capitolul conectivitate putem bifa GPRS şi WAP, ceea ce permite navigarea pe internet, destul de neobişnuit pentru un model entry level. Poţi afla spre exemplu programul cinematografului din oraşul tău, accesând pagina WAP a acestuia.
Un alt detaliu interesant este opţiunea de respingere prin SMS a apelurilor primite într-un moment nepotrivit.
Allview L3 Cheer vine şi cu o cameră basic, care îţi permite să imortalizezi momentele importante.
Meniul în limba română este intuitiv, funcţiile putând fi identificate rapid de persoane din toate categoriile de vârstă.
Raportul calitate pret este şi el unul bun, dacă luăm în considerare faptul că Allview L3 Cheer costă circa 174 RON.

Etichete: , , , , , , ,