Nikon D5100: 16,2 MP, ecran rabatabil si filmare Full HD

Scris de | 5 aprilie, 2011
Nikon D5100: 16,2 MP, ecran rabatabil si filmare Full HD

D5100 este un aparat foto D-SLR extrem de performant care le permite fotografilor aspiranti sa isi exploateze latura creativa si sa surprinda imagini statice si filme de nivel profesional.

Monitorul cu deschidere in unghi variabil se combina cu functia D-Movie a aparatului foto pentru a permite realizarea de imagini unice din orice unghi. Imaginile sau filmele pot fi realizate cu un efect special pentru un plus de magie, iar tehnologia High Dynamic Range asigura imagini statice cu detalii incredibile si scene cu contrast ridicat.

O modalitate extraordinara de a surprinde imagini deosebite – acest aparat foto a fost creat avand in minte libertatea de expresie.

Calitatea exceptionala a imaginii: senzorul de imagine CMOS in format DX de 16,2 megapixei si ISO 100-6400 asigura imagini intense cu zgomot scazut. HDR (High Dynamic Range) D5100 realizeaza de asemenea doua cadre la o singura eliberare a declansatorului pentru a crea o imagine extraordinar de detaliata.

Fotografiere flexibila:  D5100 dispune de un monitor LCD de 7,5 mm (3 inci), cu 921.000 puncte, cu unghi variabil, Live View si D-Movie pentru imagini statice si filme full HD (1080p) unice, din orice unghi.

Expresie creativa: Modul Efecte speciale de la Nikon ofera o varietate de efecte pentru realizarea imaginilor si filmelor.

Obiectivele NIKKOR interschimbabile extind optiunile de explorare a diferitelor perspective.

 

Etichete: , ,