iStyle Cotroceni – Descoperă magia Apple!

Scris de | 7 aprilie, 2011
iStyle Cotroceni – Descoperă magia Apple!

iStyle a deschis cel mai important magazin din reţeaua sa din România, iStyle Cotroceni, în cadrul AFI Palace Cotroceni. Noul magazin al companiei cu statut de Apple Premium Reseller va prezenta în premieră pentru iStyle şi extrem de popularul iPhone 4, precum şi cea mai nouă generaţie de notebook-uri MacBook Pro.

iStyle Cotroceni – Apple Premium Reseller este conceput după cele mai noi standarde Apple, cu o investiţie totală de peste 150.000 de euro. Magazinul oferă o experienţă axată pe libertatea de a experimenta funcţionalităţile produselor în interiorul magazinului, astfel încât clientul să se poată convinge de calitatea acestora şi mai ales de uşurinţa lor de utilizare.
”Suntem mândri să putem anunţa deschiderea în România a unui magazin Apple Premium Reseller, creat după cele mai noi standarde Apple,” a declarat Dora Popeneciu, General Manager iStyle în România. ”Noul concept de magazin pe care iStyle îl aduce astăzi în România pune un accent deosebit pe interacţiunea dintre client şi produse, facilitând producerea acelui moment ”magic” în care utilizatorii decid că doar un produs Apple li se potriveşte,” a adăugat Dora Popeneciu.
Cu ocazia inaugurării iStyle Cotroceni – Apple Premium Reseller, pe data de 9 aprilie, iStyle organizează şi o promoţie prin care oferă reduceri de 20% pentru primele 50 de sisteme notebook vândute în ziua deschiderii (în limita a două sisteme pentru fiecare client) şi reduceri de 10% pentru toate celelalte produse prezente în magazin, în limita stocului disponibil. Oferta este valabilă doar pentru magazinul iStyle Cotroceni.
În cadrul magazinului vor fi organizate periodic demonstraţii şi workshop-uri pentru utilizarea produselor Apple, susţinute de consultanţi iStyle cu pregătire de specialitate. Aceştia vor dezvălui participanţilor toate detaliile cu privire la folosirea eficientă a produselor şi aplicaţiilor Apple. Workshop-urile vor acoperi domenii variate, de la editarea fotografiilor pe Mac până la compunerea muzicii cu Garage Band sau realizarea de prezentări cu Office pentru Mac.
Din noul magazin iStyle Cotroceni – Apple Premium Reseller pot fi achiziţionate toate produsele Apple de ultimă generaţie prezente pe piaţa din România – portabillele MacBook, MacBook Air şi MacBook Pro, computerele desktop Mac Pro, Mac Mini şi iMac, monitoarele Apple LED Cinema Display, playerele muzicale iPod, în toate versiunile, de la iPod Shuffle la iPod Touch şi iPod Classic, precum şi iPhone 4.
iStyle plănuieşte să îşi modifice toate magazinele din reţea în acelaşi stil, utilizând acelaşi aspect cu acelasi mobilier modern, până la sfârşitul lui 2012.

Etichete: , , , , , , ,