Tastatura wireless Logitech K800: taste iluminate, confort total

Scris de | 7 aprilie, 2011
Tastatura wireless Logitech K800: taste iluminate, confort total

tastatura logitechLogitech Wireless Illuminated K800 este cea mai nouă bijuterie din arsenalul Logitech, un model care se remarcă prin tastele cu iluminare de fundal. Disponiblă în România la un pret de 439 lei, tastatura utilizează o serie de senzori care detectează lumina din jur şi ajustează în funcţie de condiţiile ambientale iluminarea tastelor.
Senzorii de mişcare detectează mâinile în momentul apropierii lor de tastatură şi activează iluminarea, iar când acestea se îndepărtează, iluminarea scade în intesitate. Economiseşti astfel energie, iar bateriile vor funcţiona mai mult până la următoarea încărcare.
Logitech Wireless Illuminated K800 funcţionează chiar şi atunci când bateria este descărcată deiarece cablul micro-USB permite reîncărcarea în timpul tastării. Bateriile nu vor trebui înlocuite niciodată, datorită modului de reîncărcare rapid şi flexibil.

Logitech Wireless Illuminated include sistemul de taste PerfectStroke şi Logitech Incurve keys care fac posibilă o experienţă unică a tastării. Sistemul de taste PerfectStroke ajută la o tastare fluidă şi silenţioasă, utilă atât pentru agilitatea gamerilor cât şi pentru confortul scrierii unui proiect important.
Tastatura Wireless Illuminated Keyboard K800 este compatibilă şi cu Logitech Unifying, micul receiver pe care-l poţi lăsa conectat la laptop.

Etichete: , , , , , ,