Aplicatie Planet Rock pentru Android

Scris de | 8 aprilie, 2011
Aplicatie Planet Rock pentru Android

Postul de radio care se ascultă în mod constant în redacţia connect, Planet Rock, dispune începând de azi şi de propria aplicaţie pentru mobilele cu sistem de operare Android.

Trebuie menţionat că o aplicaţie pentru iPhone exista deja.

Aplicaţia, care poate fi descărcată şi instalată deja de pe Android Market, este una foarte reuşită şi cuprinde cam tot ce ar vrea un ascultător al postului de radio britanic. În primul rând, poţi asculta Planet Rock în direct (streamul este, după cum am avut ocazia să constatăm, unul stabil), dar ai acces şi la numele piesei care rulează, la ultimele piese difuzate (cu linkuri de cumpărare), ştiri din această zonă muzicală şi multe altele.

Un sfat: dacă nu aveţi o opţiune cu trafic nelimitat de date, ar fi probabil mai bine să o folosiţi pentru a asculta postul de radio doar atunci când sunteţi conectat la internet printr-o reţea Wi-Fi.

În plus, aplicaţia are un design bine făcut şi extrem de uşor de utilizat. Pentru a o descărca de pe telefon, ajunge să intraţi pe Android Market şi să căutaţi „planet rock”, sau, mai simplu, să accesaţi Android Market într-un browser, la această adresă.

Şi dacă tot vorbeam despre Android, trebuie spus că Samsung Galaxy S, unul dintre cele mai cunoscute mobile cu acest sistem de operare, se apropie de un update la versiunea 2.2.3 a sistemului de operare al celor de la Google.

 

Etichete: , , , ,