BenQ prezintă noua gamă de proiectoare Full HD şi televizoarele LED

Scris de | 12 aprilie, 2011
BenQ  prezintă noua gamă de proiectoare Full HD şi televizoarele LED

BenQ a anunţat astăzi lansarea în România a unei noi game de proiectoare Full HD precum şi în premieră pentru piaţa locală a televizoarelor LED marcă proprie..Noile produse din zona de home entertainment se adresează utilizatorilor care vor să se bucure de divertismentul digital de calitate din confortul.propriului cămin.

beqn w1100
BenQ W1100, proiectorul Full HD pentru o experienţă desăvârşită de vizionare

Cu o rezoluţie caracteristică 1920×1080, imaginile redate de BenQ W1100 beneficiază de o claritate superioară, transformând experienţa de vizualizare într-un moment captivant pentru întreaga familie, indiferent dacă membrii acesteia vizionează un film, un meci sau încearcă cel mai nou joc pentru consolă. Naturaleţea culorilor şi paleta de culori extinsă la 1.07 miliarde asigură cea mai înaltă calitate de redare a imaginilor, bogate în detalii vibrante.

Beneficiind de tehnologia de afişare DLP de la Texas Instruments ce conţine un sistem optic cu 12 lentile, sistem 100% optimizat pentru imaginile Full HD ce asigură o imagine extrem de clară, îmbunătăţită şi de cei 2.000 lumeni, dar şi de contrastul înalt de 4.500:1, cel mai nou proiector BenQ Full HD reuşeşte să proiecteze de fiecare dată la o calitate fără egal transmisiunile TV, filmele şi competiţiile sportive preferate, satisfăcând chiar şi cele mai exigente cerinţe.

Sistemul de management al culorilor încorporat în proiectorul W1100 permite utilizatorilor să regleze fin fiecare tonalitate cromatică, dar şi contrastul, luminozitatea, temperatura culorilor, factorul de culoare şi tonalităţile de alb, pentru a rezulta o imagine fără compromis.

Cele două sisteme de difuzoare încorporate în noul proiector Full HD W1100 de la BenQ, ambele de câte 10W, transformă experienţa audio într-o încântare a urechilor auditoriului. Sistemul SRS WOW HD™ de care beneficiază modelul îmbunătăţeşte răspunsul incintelor acustice prin extinderea dimensiunii câmpului audio şi crearea unui sunet de bas mai puternic, mai profund. Mai mult decât atât, tehnologia audio SRS WOW HD™ lărgeşte pe orizontală câmpul audio şi ridică pe verticală fonograma sunetelor prin intermediul unor tehnici brevetate ce permite recuperarea informaţiilor pierdute pe durata derulării procesului de mixare.

Printre caracteristicile speciale ale proiectorului BenQ W1100 se numără şi afişarea simultană a mai multor imagini din diferite surse (PIP), răcirea rapidă după deconectare sau redimensionarea digitală a imaginii cu evidenţerea în prin plan a fiecărui detaliu.

Cu o durată de viaţă a lămpii de 4.000 de ore şi o tehnologie care nu conţine filtre de praf pentru protecţia lămpii, deci care nu necesită timp pentru întreţinere sau costuri suplimentare pentru înlocuirea filtrelor,  modelul BenQ W1100 este un proiector ideal, de înaltă calitate, economic, şi durabil. Cu ajutorul modului Eco, durata de viaţă lămpii este şi mai mult prelungită, ajungându-se la o durat de utilizare chiar şi de 9,6 ani.

BenQ E24-5500 şi BenQ E26-5500, televizoare LED pentru distracţie prelungită

BenQ lansează în România pentru prima dată televizoare LED de mici dimensiuni aparţinând seriei 5500, modelele E24-5500 şi E26-5500, cu rezoluţie Full HD (1920×1080, format 16:9), respectiv HD Ready (1366×768), poziţionate ca produse destinate camerelor de zi de dimensiuni mai mici sau a dormitoarelor pentru folosirea lor ca monitor conecatat la un PC sau pentru utilizarea lor ca televizor. Ambele modele dispun de tuner DVB-T şi DVB-C, MPEG2/4, fiind capabile de recepţionare a semnalului TV RF digital SDTV/HDTV cu o simplă antenă de cameră.

Prin tehnnologia exclusivă BenQ Senseye®, care îmbunătăţeşte culorile, claritatea şi contrastul conţinutului video, corectând şi vizualizarea imaginilor afişate rapid printr-un motor de optimizare a mişcărilor, noile televizoare LED produc imagini mai reale, mai naturale, mult mai clare, cu mai multe detalii şi cu o gamă de culori mai bogată.

Modelele E24-5500 şi E26-E5500 datorită panel-ului de tip LED VA dispun de o rată nativă a contrastului de 3.000:1, utilizatorii având astfel mai mult control asupra procesului de iluminare a imaginilor excepţionale. Vizualizarea devine o adevarată plăcere, prin sublinierea detaliilor fine şi a adâncimii de culoare, chiar şi în cazul celor mai întunecate scene şi imagini. Cu unghiuri de vizionare de 178 de grade, utilizatorul este capabil să vadă clar imaginile din orice unghi.

Tehnologia audio SRS Trusurround HighDefinition oferă un sunet realist, cu bass plin şi sunete înalte fine. Utilizatorul poate regla sunetul dorit prin egalizorul grafic şi presetări speciale de tip dialog, cinema sau muzică, utilizând numai difuzoarele LED TV, fără a fi nevoie de conectarea la boxe externe.

Dotat cu un player multimedia USB, televizorul este capabil să citească fişiere multimedia direct de pe stick-ul de memorie, fie că este vorba despre fişiere video HD, melodii în format MP3 sau fotografii ale celor dragi. Alte caracteristici ale noilor modele includ: Time Shift (înregistrarea temporară a emisiunilor TV pe un suport USB extern), temporizarea opririi, setarea TV-ului pentru oprirea la o anumită oră, control parental pentru anumite canale, 24P Cinema View Support pentru imagini de calitate cinematografică superioară.

Proiectorul W1100 este disponibil la partenerii BenQ din România – Darer, IT Direct, RHS, Scop, la un preţ de 4.999 RON, iar televizoarele LED sunt disponibile în luna aprilie exclusiv în reţeaua eMAG, la un preţ de 1.299 RON pentru E24 şi 1.399 E24, urmând ca acestea să fie disponibile şi la ceilalţi parteneri BenQ începând din luna mai.

 

Etichete: , , , , , ,