HTC Sensation: Filme şi seriale prin HTC Watch

Scris de | 13 aprilie, 2011
HTC Sensation: Filme şi seriale prin HTC Watch

telefon htcHTC a anunţat noul smartphone HTC Sensation, primul model cu acces la serviciul de filme HTC Watch. Telefonul pune accent pe partea de divertisment şi multimedia – ecranul wide de 4.3 inchi permite vizionarea filmelor în condiţii foarte bune pentru un mobil, iar procesorul Snapdragon la 1.2 GHz redă fără probleme video high definition.
Despre serviciul HTC Watch am mai vorbit atunci când am adus vorba despre tableta companiei, HTC Flyer. Watch este serviciu care pune la dispoziția utilizatorilor o colecție serioasă de filme premium și seriale TV, care sunt accesate prin tehnologia de download progresiv şi redate înainte de descărcarea integrală a acestora. HTC Watch oferă utilizatorilor și posibilitatea de închiriere sau de cumpărare a conţinutului video, iar dacă acesta este achiziționat, redarea se poate face pe maximum cinci dispozitive HTC diferite.
HTC Sensation nu doar redă, ci şi imortalizează imagini superbe graţie camerei foto de 8 megapixeli care filmează HD, la rezoluție 1080p, cu sunet full stereo, la o frecvență de 30 de cadre pe secundă.
Nu putem omite nici interfaţa HTC Sense care îi oferă un look modern, complet customizabil, ecranului modelului Sensation. Accesul la reţelele de socializare este şi el rapid, prin Social Media, iar animaţiile sunt mult mai impresionante.
HTC Sensation va fi disponibil pe principalele pieţe de pe continent  în care activează Vodafone.

Etichete: , , , , , ,