Samsung RC710: Ecran LED HD, procesor Core i5

Scris de | 13 aprilie, 2011
Samsung RC710: Ecran LED HD, procesor Core i5

laptop samsungSamsung şi-a lansat şi în România laptopul Samsung RC710, un model care se bucură de designul şic cu care ne-a obişnuit deja producătorul coreean, design completat de un display LED HD de 17.3 inchi cu luminozitate ridicată şi de puterea de procesare superioară.

În interiorul carcasei din metal mat, rezistentă la zgârieturi regăsim procesorul Intel Core i5 cu Turbo Boost şi o placă video NVIDIA Optimus, care gestionează inteligent resursele, fie că vorbim de gaming sau despre simpla editare de text.

Alte elemente care merită menţionate sunt tehnologia Samsung Power Plus, care face ca bateriile să dureze de până la 3 ori mai mult decât cele obişnuite şi Fast Start, care permite pornirea laptopului cu până la 20% mai repede decât alte PC-uri şi revenirea din modul Sleep în doar câteva secunde de la deschiderea capacului sau apăsarea butonului Power. În cadrul acestui mod avansat de Sleep, datele sunt salvate atât în HDD, cât şi în memorie, astfel încât conţinutul dvs. va fi la fel cum l-aţi lăsat, chiar şi atunci când laptopul se închide din cauza bateriei golite total. Pentru productivitate îmbunătăţită, tastatura Island, cu un design ergonomic şi cu spaţiere optimă între taste, este mult mai comodă de utilizat, prevenind erorile de tastare.

Conectivitatea este şi ea impecabilă, cu Bluetooth 3.0, Wi-Fi, şi tehnologia PC-Phone Photo Share ce permite accesarea internetului prin semnalul 3G al telefonului.

Notebook-ul Samsung RC710 este disponibil la preţul de 4299 RON.

 

Etichete: , , , , ,