SOCOM: Special Forces atacă consola PlayStation 3

Scris de | 20 aprilie, 2011
SOCOM: Special Forces atacă consola PlayStation 3

Sony Computer Entertainment Europe  a anunţat astăzi întoarcerea francizei mult aclamate, cu vânzări de milioane, SOCOM: Special Forces pentru PlayStation3 . Misiunea jucătorului este de a coordona o unitate comando de elită, într-o operaţiune sub acoperire în Asia de Sud. Jucătorul are la dispoziţie doar şase zile să captureze liderul unei organizaţii teroriste militante, numite Naga, care încearcă să destabilizeze economia globală. Cele mai avansate tehnologii în materie de armament, comunicare şi suport aerian îţi stau la dispoziţie. Misiunea începe acum.

special forces coperta, specia forces cover

Obiective:

Intră în luptă şi neutralizează formaţiunea Naga în mediul ostil al Asiei de Sud. Forţele  NATO trimise pentru a media conflictul sunt decimate şi tot ce rămâne în picioare sunteţi tu şi echipa ta de soldaţi de elită, multi decorată. Munca de echipă este crucială pentru succes. Un oponent dificil, Naga este antrenată la nivel înalt şi demonstrează un comportament militar exemplar – fii atent la flancarea duşmanului, la suprafaţa de separare şi la acoperirea colegilor de gloanţele inamice. Vei coordona din frontul de luptă prin ordine strategice şi prin suportul tactic aerian, ce vor lua prin surprindere inamicul în ambuscade.

Arme cu amortizor şi indicatorul de vizibilitate a inamicilor te ajută să afli informaţii pentru sabotarea ţintelor inamice, fără a fi detectat.

Echipament:

Perfect compatibil cu controller-ul de mişcare PlayStation®Move şi cu PlayStation®Move Sharp Shooter, jucătorul se va simţi complet cufundat în câmpul de luptă. Dezvoltat de către Zipper Interactive şi Guerrilla Games, PlayStation®Move Sharp Shooter reprezintă o armă foarte precisă, graţie controller-ului PlayStation Move. Pentru prima dată în istoria SOCOM poţi, de asemenea, experimenta toată acţiunea într-o uimitoare senzaţie 3D – împuşti, arunci grenade şi te lupţi, în scene foarte apropiate de inamici, într-un realism nemaiîntâlnit.

Resurse online:

Du-ţi misiunea online. Luptă pentru medalii şi pentru noi arme, cu până la 32 de jucători, într-o selecţie amplă de teritorii, cu experienţa optimă online a multiplayer-ului. Tu şi o echipă de elită formată din până la cinci prieteni vă puteţi ambarca în propriile misiuni personalizate cu ajutorul modului multiplayer cooperativ al SOCOM: Special Forces. Combină numărul de inamici şi nivelurile de dificultate, apoi conectează-ţi misiunile customizate pentru a-ţi crea propria campanie co-op.

 

Etichete: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,