Navigaţie la superlativ: Evolio N550

Scris de | 30 aprilie, 2011
Navigaţie la superlativ: Evolio N550

Compania Evolio a lansat recent pe piaţa din România ultimul său model de GPS, numit Evolio N550, bazat pe platforma Centrality ATLAS V. Noua navă amiral a GPS-urilor Evolio se remarcă prin viteza sporită în exploatare şi precizia superioară de localizare.

Evolio N550 are un procesor GPS semnat Atlas V dual-core, sistem de operare Wince 6.0 Core şi o diagonală a ecranului de 5 inchi. Puterea modelului este dată de frecvenţa de 533 Mhz dezvoltată de procesor, ceea ce oferă o viteză sporită în explotare.
Modelul are un hard disk intern de 64 MB, însă permite extinderea memoriei prin micro SD, de la 4 GB pînă la 16 GB. Rezoluţia ecranului este de 480 x 272 pixeli, suficient de mare pentru a afişa cu acurateţe detaliile de pe traseu. N550 redă fişiere MP3, WMA, WAV, MP4,WMV, AVI, DIVX, XVID şi imagini în format BMP/JPG/PNG.

Localizare şi hărţi
N550 dispune de cea mai nouă şi completă hartă a României şi Europei: Evomap2011, softul interactiv permiţând actualizarea gratuita online a hărţilor. În plus mai puteţi descărca şi alte informaţii importante, cum ar fi de exemplu: puncte de interes, camere radar, etc.. Acestea pot fi configurate în funcţie de preferinţele utilizatorului. Puteţi introduce mai multe alerte în conducere: avertizare depăşire viteză legală, avertizare cameră radar fixă şi POI-uri – locaţii favorite, benzinărie, hotel, parcare, aeroport, bănci, locuri de vizitat etc.
Evolio N550 are un timp foarte scurt de pornire şi o precizie superioară de localizare, graţie noului set de algoritmi optimizaţi de procesare a semnalului satelitar, algoritmi integraţi în noua platformă Centrality.

Funcţii şi dotări
Dotările multimedia ale noului GPS sunt la înălţimea gamei Evolio şi oferă o experienţă diversificată de entertainment pentru utilizatori, prin consola de jocuri, player-ul video şi audio, cititorul de e-book-uri (cărţile electronice pot fi descărcate chiar de pe Internet) şi aplicaţia de vizualizare şi management al fotografiilor, numită Geopix.
O funcţie inedită a lui Evolio N550 constă în transferul agendei de contacte a telefonului mobil în memoria GPS-ului, iar prin funcţia Car Kit se pot efectua apeluri telefonice utilizând ecranul şi sistemul audio al navigatorului. Alte funcţii importante sunt cele de istoric apeluri şi mesaje. Mai mult, Evolio N550 poate fi folosit şi la navigarea pe Internet, prin conectarea Bluetooth pe telefonul mobil.

Disponibilitate
Evolio N550 este disponibil pentru comenzi online – www.evolio.ro şi a intrat deja în oferta marilor reţele de retail. Preţul de vânzare pentru noul GPS este de 699 RON.

Etichete: , , , ,