COSMOTE,Germanos şi Zapp: Programul rabla

Scris de | 2 mai, 2011
COSMOTE,Germanos şi Zapp: Programul rabla

rabla cosmoteCOSMOTE, Germanos şi Zapp au lansat una dintre cele mai atractive campanii de buy-back de pe piaţa telefoniei mobile. Românii au acum posibilitatea de a-şi schimba vechile telefoane mobile cu unele noi sau de a beneficia de alte produse din magazine, plătind doar diferenţa dintre preţul de raft şi valoarea cupoanelor de reduceri obţinute în schimbul terminalelor predate.

Utilizatorii care deţin telefoane mobile uzate sunt aşteptaţi în cele aproximativ 270 de magazine COSMOTE, Germanos şi Zapp din toată ţara cu aceste terminale, pentru a primi în schimb cupoanele valorice electronice de reduceri ce pot fi utilizate: fie pentru cumpărarea unor telefoane mobile noi sau laptopuri la achiziţia sau reînnoirea abonamentelor, fie a altor produse existente în magazine fără a fi condiţionaţi de achiziţia sau prelungirea abonamentului. Astfel, oferta de buy-back, care este adresată doar persoanelor fizice, este destinată atât clienţilor COSMOTE care doresc să îşi înnoiască telefonul mobil şi planul tarifar, cât şi oricăror altor consumatori care sunt interesaţi de produsele şi serviciile COSMOTE.

Pentru a fi eligibile în programul de buy-back, telefoanele mobile trebuie să includă bateria, să fie funcţionale, să aibă tastatura completă şi ecranul fără crăpături. Pentru un astfel de telefon vechi predat, la contractarea sau reînnoirea serviciilor de voce COSMOTE, cumpărătorul primeşte un cupon electronic în valoare minimă de 10 euro, respectiv 15 euro pentru servicii de internet mobil. Pentru achiziţia de produse fără abonament, accesorii şi altele, valoarea cuponului de reduceri va fi stabilită în funcţie de modelul telefonului. Pentru fiecare terminal vechi este oferit câte un singur cupon valoric de reducere.

Consumatorul poate folosi maxim 3 cupoane valorice pentru achiziţia unui produs/serviciu şi poate efectua maxim două astfel de tranzacţii pe lună în cazul achiziţiei de abonamente de servicii de voce şi date, fie ca ofertă de retenţie, fie ca nou abonat COSMOTE. În cazul unei achiziţii simple de produs (telefon mobil, accesoriu, modem, laptop), utilizatorul poate utiliza până la opt cupoane valorice pentru o singură tranzacţie, respectiv poate efectua maxim două achiziţii într-o lună. Numărul maxim de cupoane valorice ce poate fi utilizat de un consumator în cadrul programului de buy-back este 22 lunar, respectând condiţiile enunţate anterior. Cupoanele valorice primite în cadrul campaniei de buy-back pot fi utilizate doar pentru achiziţia de produse postpaid şi prepaid (pachete cu telefon si modem). Clientul va putea folosi doar pe loc aceste cupoane electronice, care nu sunt transmisibile.

În situaţia în care telefoanele mobile vechi nu sunt eligibile pentru programul de buy-back, utilizatorii sunt invitaţi să contribuie la protejarea mediului înconjurător, depunând aceste aparate în containerele speciale de colectare a deşeurilor electrice şi electronice din magazinele COSMOTE şi Germanos.

Etichete: , , , , , , ,