Motorola XOOM, BlackBerry PlayBook şi alte tablete „fierbinţi”, în oferta eMAG

Scris de | 4 mai, 2011
Motorola XOOM, BlackBerry PlayBook şi alte tablete „fierbinţi”, în oferta eMAG

Dacă te întrebai până acum de unde poţi achiziţiona o tabletă Motorola XOOM, BlackBerry PlayBook, iPad 2 sau Acer A500 în România, răspunsul este de azi – de la eMAG.

Cel mai mare magazin online din ţară anunţă că oferă începând de azi noua generaţie de tablete pe care am avut ocazia să o analizăm încă de la începutul acestui an. Este vorba despre principalele modele care au atras atenţia publicului, tablete precum Motorola XOOM, BlackBerry PlayBook, iPad 2, ASUS Eee Pad Transformer, Archos 101 şi Archos 70 IT, Samsung Galaxy Tab P1010, Dell Steak, Acer ICONIA TAB W500 sau Acer A500.

“Introducerea în portofoliul eMAG a tabletelor de ultimă generaţie vine să completeze oferta actuală, oferind clienţilor noştri ultimele tehnologii care simplifică modul în care comunicăm şi ne desfăşurăm activităţile zilnice. Dacă până acum s-a vorbit foarte mult despre iPad care este produsul ce a marcat (re)naşterea unei categorii, avem de astăzi echipamente similare atât ca performanţe tehnice, cât şi ca experienţă de utilizare. Este o evoluţie firească a lucrurilor şi un semnal de maturitate al categoriei tabletelor”, a declarat Radu Apostolescu, Vicepreşedinte, Director de Dezvoltare eMAG.

Pentru preţuri şi alte detalii aruncă o privire pe site-ul celor de la eMAG.

 

Etichete: , , , , , , , , , , ,