PlayStation Network: Status şi promisiuni

Scris de | 9 mai, 2011
PlayStation Network: Status şi promisiuni

PlayStation Network este încă offline, de mai bine de 20 zile, şi nu există nici un fel de certitudini în ceea ce priveşte data repunerii sale în funcţiune, în ciuda update-urilor aproape zilnice ale oficialilor Sony.

Dacă acum o săptămână compania îi aunţa pe fani că există şanse ca unele module ale PlayStation Network şi ale serviciului Qriocity să revină online până pe 8 mai, un nou anunţ venit din partea lui Patrick Seybold, Director of Corporate Communications în cadrul SCEA, ne-a spulberat speranţele. Seybold a declarat că Sony lucrează încă intens, în colaborare cu parteneri externi, să confirme securitatea reţelei sale şi că o serie de teste vitale trebuie încă finalizate înainte de a repune sistemul online.

Indiferent de momentul repunerii online a PlayStation Network, utilizatorii care au avut un cont creat ar putea beneficia de oferta Sony Welcome Back, care le promite conţinut gratuit (nu se ştie încă exact despre ce tip de conţinut va fi vorba), precum şi 30 de zile de acces gratuit la PlayStation Plus, serviciul premium al companiei. Totul pentru a face uitată această „mică problemă” care a afectat câteva zeci de milioane de utilizatori pe tot globul.

Pe lângă scuze Sony le-a mai adresat utilizatorilor şi o promisiune conform căreia securitatea PlayStation Network va fi upgradată, pentru a se evita repetarea unor probleme similare în viitor.

 

Etichete: , , , , ,