Multifuncţionale HP cu funcţii business

Scris de | 11 mai, 2011
Multifuncţionale HP cu funcţii business

Noua serie de multifuncţionale profesionale cu jet de cerneală HP Officejet Pro 8500A e-All-in-One, pe lângă faptul că oferă economii la costul per pagină de până la 50% faţă de imprimante laser color din acceaşi categorie de preţ, oferă două tehnologii inovatoare: HP ePrint şi HP Print Apps.

HP ePrint şi HP Print Apps
Acestea sunt două tehnologii revoluţionare care au fost create de HP special pentru a oferi utilizatorilor libertate de mişcare şi confort complet atunci când imprimă un document folosind orice dispozitiv mobil. Astfel, cât ai clipi din ochi poţi imprima documente şi fotografii direct din telefon de oriunde te-ai afla şi mai mult, poţi imprima direct de pe ecranul tactil al multifuncţionalului chiar şi conţinut web.

Tehnologia HP ePrint
Prin alocarea fiecărui echipament a unei adrese de e-mail, ai posibilitatea de a imprima la birou în timp ce vă aflaţi pe teren, dar şi clienţii sau colegii care vizitează biroul dvs. pot imprima direct, fără a mai fi nevoiţi să instaleze software suplimentar si drivere de imprimare. Pentru a asigura securitatea şi confidenţialitatea clientului, fiecare adresă de e-mail HP ePrint este unică şi nu va fi pusă la dispoziţia altora, decât dacă clientul doreşte acest lucru. HP ePrint mai foloseşte şi filtre anti-spam, pe lângă alte măsuri de securitate şi confidenţialitate. Mai mult, adresa de e-mail poate fi resetată oricând. În plus, utilizatorii pot crea o „listă albă” pentru a se asigura că vor primi documentele imprimate doar de la o listă selectată de adrese de email.
HP Print Apps dă posibilitatea utilizatorilor să imprime conţinut WEB, fără calculator.

Aplicaţiile de imprimare HP sunt accesibile direct de pe ecranul TouchSmart pentru servicii precum: Google Docs (pentru scanarea online a documentelor şi stocarea lor în contul dvs. Google până la momentul imprimării) sau Biztree (pentru acces imediat la formulare business precum, facturi, contracte, chitanţe şi check list-uri), dar şi şabloane, cum ar fi foi de caiet, calendare, liste de verificări sau chiar jocuri (Sudoku).
Noile modele Officejet Pro
Cele două modele au fost concepute special pentru utilizatorii din mediul de afaceri, care doresc multifuncţionale de reţea capabile să ofere rezultate de imprimare impresionante
şi costuri reduse. Ambele modele au fost dezvoltate pe platforma eco Energy Star, folosind cu 50% mai puţină energie decât imprimantele laser color şi cu până la 80% mai puține consumabile comparativ cu echipamentele laser.
Utilizatorii business se pot informa despre economisirea energiei, reciclarea cartuşelor şi reducerea numărului de hârtii imprimate, cu până la 50%, prin imprimarea şi copierea duplex, cu ajutorul panoului de control la secţiunea EcoTips.
HP OfficeJet Pro 8500A e-All-in-One
Utilizatorii acestui multifuncţional pot accesa cu uşurinţă aplicaţiile şi pot imprima din mediul online cu ajutorul ecranului tactil de 6 cm. Acest echipament wireless oferă viteze de imprimare comparabile cu echipamentele laser. Astfel, poţi printa până la 15 pagini/ minut, alb-negru şi 11 pagini/minut, color. Multifuncționalul este echipat cu o tavă de alimentare cu o capacitate de 250 de pagini, alimentator de hârtie automat de 35 de pagini (simplex), interfaţă PictBridge şi slot-uri pentru carduri de memorie (SD, micro SD, Memory Stick, MMC Mobile etc.)
HP OfficeJet Pro 8500A Plus e-All-in-One
În plus față de dotările disponibile la modelul HP Officejet Pro 8500A e-All-in-One, acestechipament deţine un ecran TouchSmart mare de 10,9 cm şi un alimentator de hârtie automat faţă-verso de 50 pagini, oferind astfel utilizatorilor posibilitatea să scaneze şi să copiezefaţă-verso. Modelul mai include şi funcţia scanare şi fax către o adresă de e-mail sau către un folder de reţea. Un alt beneficiu important al acestui model este dat de prezenţa soluţiilor Copy- Smart, precum CopyFix, care corectează imperfecţiunile şi imaginile descentrate pentru un rezultat de excepţie la copiere.

Garanţie extinsă de 3 ani.
La achiziția oricărui echipament HP, beneficiezi de 3 ani de garanție și un pachet special de consumabile* doar prin simpla înregistrare la www.hp.ro/promo/3ani
Produsele participante la promoţie sunt:
HP Officejet Pro 8500A e-AiO
HP Officejet Pro 8500A Plus e-AiO
HP Officejet Pro 8000 Printer
HP Officejet Pro 8000 Wireless Printer
HP OfficeJet 8000 Enterprise Printer

Mai multe informaţii despre HP Officejet Pro 8500A e-All-in-One şi HP Officejet Pro 8500A Plus e-All-in-One găsiţi la www.hp.com/officejetpro.

Etichete: , , ,