Noile notebook-uri Acer Aspire Ethos

Scris de | 13 mai, 2011
Noile notebook-uri Acer Aspire Ethos

Acer a lansat în România noua serie de notebook-uri Aspire Ethos, modele cu performanţe ridicate, ideale pentru pasionaţii de multimedia şi gaming. Notebook-urile vin cu ecrane CineCrystal Full HD şi HD şi soluţii audio certificate Dolby Home Theater.

Aspire Ethos 8951G este dotat cu Acer CineSurround cu cinci boxe Dolby încorporate şi subwoofer Acer Tuba CineBass, care suportă efecte de frecvenţă joasă şi o experienţă audio nouă.
Aspire Ethos 5951G este echipat cu True5.1-channel surround sound, două boxe stereo încorporate şi booster Acer Tuba CineBass, care susţin efecte de frecvenţă joasă, pentru o nouă experienţă.
Aspire Ethos oferă şi un touchpad detaşabil care poate funcţiona şi ca MediaRemote, o telecomandă care permite accesarea fişierelor multimedia de la distanţă.
Seria Acer Ethos se bazează pe a doua generaţie de procesoare Intel Core, oferind o putere mai mare de procesare şi capabilităţi sporite de multitasking pentru muzică, jocuri, filme, fotografii, reţele de socializare şi alte aplicaţii solicitante, cu un consum mai mic de energie.

Pe partea grafică regăsim unităţi performante NVIDIA GeForce GT500.

Noile notebookuri sunt disponibile în România în reţeaua partenerilor Acer, la preţuri ce încep de la 4.699 de lei (TVA inclus).

Etichete: , , ,