Orange lanseaza HD Voice

Scris de | 13 mai, 2011
Orange lanseaza HD Voice

Orange este primul operator care lanseaza in Romania HD Voice: sunetul de inalta definitie. Acest serviciu inovator ofera clientilor Orange posibilitatea de a beneficia de o calitate excelenta a sunetului atunci cand efectueaza sau primesc apeluri.

HD Voice reprezinta o evolutie majora a standardelor audio in comunicarea mobila. Serviciul HD Voice asigura o claritate si o calitatee revolutionare ale sunetului in timpul unei convorbiri telefonice. Zgomotul de fundal este mult redus, indiferent de locul in care se afla clientul: in trafic, la concert, pe santier sau pe stadion. Cu HD Voice, ceea ce spune interlocutorul se aude mult mai bine si mai clar, chiar daca acesta vorbeste in soapta sau se afla intr-o conferinta telefonica.

Serviciul HD Voice este disponibil gratuit pentru toti clientii Orange. Serviciul poate fi folosit la nivel national, pentru apeluri locale, in artia de acoperire 3G intre doa telefoane compatibile.

Orange are in portofoliu trei telefoane compatibile cu noul serviciu: Samsung Galaxy mini, Nokia E5 si Nokia N8. Gama de telefoane va fi extinsa in lunile urmatoare. Cei care au deja unul dintre aceste trei telefoane, pot intra pe www.orange.ro pentru a verifica daca si softul este compatibil. Daca nu este, il pot actualiza online gratuit pentru a beneficia de HD Voice. Pe site vor gasi tutoriale, noile versiuni de softuri pentru fiecare telefon, o sectiune de intrebari si raspunsuri, precum si recomandari pentru dispozitiivele compatibile.

In timpul unei convorbiri telefonice prin telefonia clasica sunt preluate 8000 de secvente ale sunetului pe secunda, fiind astfel eliminata o mare parte din spectrul complet de sunete pe care o persoana le aude in timpul unei conversatii. Noul standard audio – HD Voice – imbunatateste considerabil aceasta calitate, prin dublarea numarului de secvente pe secuda, reusind sa preia 16000 de secvente.

Etichete: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,