Primul Concept Store destinat jocurilor video

Scris de | 17 mai, 2011
Primul Concept Store destinat jocurilor video

Dacă eşti gamer, noul Concept Store deschis de către Best Distribution, gândit ca un loc ideal de testare al tuturor jocurilor video şi platformelor disponibile în România ţi se va părea o adevărată Mecca. Investiţia în noul magazin situat în centrul Bucureştiului, în zona Unirii, se ridică la peste 50 mii de euro.

„Am numit locaţia GameShop.ro Concept Store – The Ultimate Gaming Experience pentru că intenţionăm să oferim gamerilor, dar şi celor care vor să afle mai multe despre jocurile video, o bază completă de informaţii şi de testing pe această temă”, a declarat Andreea Allardin, director general Best Distribution.

Cele mai noi titluri ale publisherilor pe care Best Distribution îi reprezintă în România – Electronic Arts, Blizzard, Namco Bandai, Activision sau Ubisoft vor putea fi testate în Concept Store chiar în ziua lansării.

Cumpărarea de jocuri din Gameshop.ro Concept Store se face exlcusiv prin intermediul site-ului dedicat, magazinul fiind doar un spaţiu de gaming şi nu un magazin de vânzări de jocuri şi accesorii.

Etichete: , , , , , , ,