iPhone 4, Angry Birds şi App Store-ul Apple îşi fac loc în Cartea Recordurilor

Scris de | 18 mai, 2011
iPhone 4, Angry Birds şi App Store-ul Apple îşi fac loc în Cartea Recordurilor

iPhone 4, Apple App Store, Angry Birds sau Plants vs Zombies sunt doar câteva dintre noile adiţii în Cartea Recordurilor Guiness.

Smartphone-ul celor de la Apple, iPhone 4, a fost înregistrat drept consola de gaming cu cele mai rapide vânzări după ce în 15 iunie 2010, prima zi de lansare, telefonul înregistra deja 1.5 milioane de unităţi vândute. iPhone 4 este inclus în categoria consolă de jocuri pentru multitudinea de jocuri pe care le oferă prin intermediul magazinului de aplicaţii App Store.
Dacă tot a venit vorba despre App Store, ei bine şi acesta a fost înregistrat în Guiness Book drept cel mai popular magazin virtual de aplicaţii, cu peste 6.5 miliarde de descărcări, dar şi drept cel mai mare magazin de jocuri video, oferind peste 37,362 de jocuri pentru descărcare.
Dintre aplicaţii, Angry Birds a fost recunoscută drept cea mai bine vândută aplicaţie, cu peste 6.5 milioane de download-uri plătite de la lansarea sa în 2009.
Un alt joc excelent, Plants vs Zombies, care s-a vândut în peste 300.000 de exemplare, este considerat jocul de strategie cu cele mai rapide vânzări din momentul lansării.

Cea mai populară serie din istoria App Store a fost nominalizată Tap Tap Revenge, creată de către cei de la Tapulous.

Etichete: , , , , , ,