ASUS GTX 560 DirectCU II TOP întâmpină noua generaţie de jocuri

Scris de | 19 mai, 2011
ASUS GTX 560 DirectCU II TOP întâmpină noua generaţie de jocuri

ASUS a lansat placa video GTX 560 DirectCU II TOP, un model care împinge performanţele spre maxim, permiţându-le jucătorilor să trăiască o experienţă fantastică.

Placa este bazată pe nucleul NVIDIA GTX 560, un model supratactat din fabrică ce integrează caracteristicile exclusive precum răcirea DirectCU II și tehnologia Super Alloy Power.

Overclocking de TOP la 925MHz, cu 115MHz mai mult decât design-ul de referință
Placa ASUS GTX 560 DirectCU II TOP este supratactată din fabrică la 925MHz, cu 115MHz mai mult decât modelul de referință, oferind performanțe îmbunătățite susținute și de 1GB de memorie GDDR5. Utilizatorii care vor să forțeze placa video la limită au la dispoziție utilitarul exclusiv ASUS Voltage Tweak, care poate aduce un spor de performanță de până la +50%.

Rece sub presiunea jocului
Grație arhitecturii DirectCU II cu două ventilatoare, heat pipe-urile din cupru rămân în contact direct cu nucleul grafic, GTX 560 DirectCU II TOP fiind cu 20% mai eficientă în transferul căldurii către cele două ventilatoare mari. Design-ul cu două ventilatoare generează un flux de aer de două ori mai mare.

GTX 560 DirectCU II TOP utilizează tehnologia Super Alloy Power cu o formulă specială a aliajului, care creşte eficiența electro-alimentării. Aceasta furnizează un plus de performanță de 15% și poate reduce temperatura de operare până la 35°C pentru o durată de viață de 2,5 ori mai lungă.

Modelele ENGTX560 DCII OC/2DI/1GD5 și ENGTX560 DCII TOP/2DI/1GD5 vor fi disponibile în România începând de săptămâna viitoare, prețurile aproximative fiind în jurul a 900 RON.

Etichete: , , , ,