Festivalul de cultură japoneză Otaku – Luptă pe un PS3!

Scris de | 20 mai, 2011
Festivalul de cultură japoneză Otaku – Luptă pe un PS3!

Sony Computer Entertainment Europe este alături de participanţii la cea de-a cincea ediţie a festivalului de cultură japoneză Otaku, animând zona de gaming cu cele mai noi jocuri de fighting disponibile pe consola PlayStation 3.
Pasionaţii de gaming vor avea posibilitatea să joace câteva dintre cele mai bune jocuri de combat din ultima perioadă : Mortal Kombat 9, Tekken 6, Bloodline Rebellion, Super Street Fighter 4, Marvel vs Capcom 3, Fate of Two Worlds, Dragon Ball Raging Blast, Naruto Ultimate Ninja Storm 2, Soul Calibur 4 sau BlazBlue Continuum Shift.
Nu lipsesc nici competiţiile dedicate experţilor, care vor avea oportunitatea de a se întrece în patru competiţii dedicate şi de a câştiga cele patru mari premii: patru excursii la Predeal, oferite de Paralela 45, dar şi premii de consolare oferite de către organizatorii festivalului: jocuri pentru platforma PS3 sau tricouri, reviste şi postere ale evenimentului.
Otaku Festival 2011, editia a V-a, are loc în perioada 21-22 mai 2011, la Casa de Cultură a Studenţilor, din Calea Plevnei 61. Accesul este permis în intervalul orar 10:00 – 19:00, iar preţul biletului de intrare este de 10 lei.

Etichete: , , , , , , , , ,