Top Aplicaţii şi Jocuri Android : De la Jenga la Cartoon Network

Scris de | 24 mai, 2011
Top Aplicaţii şi Jocuri Android : De la Jenga la Cartoon Network

Android Market-ul, magazinul de aplicaţii al celor de la Google, creşte constant, iar odată cu el şi numărul de aplicaţii peste care merită să arunci o privire. Connect îţi oferă o listă cu lansările interesante, atât jocuri cât şi programe, din ultima perioadă.

Jenga
Jenga, faimosul joc în care trebuie să extragi câte o piesă din lemn dintr-un turn şi să o echilibrezi în vârful acestuia este de acum disponibil şi în variantă digitală, pe Android Market.
Creat de către cei de la NaturaMotionGames, jocul Jenga implementează perfect fizica jocului, turnul înclinându-se şi prăbuşindu-se spectaculos în cazul în care jucătorul face o mişcare greşită.
Un mare avantaj al Jenga este faptul că poate fi jucat împreună cu prietenii, folosind sistemul Pass’n’Play.

După ce ai făcut o mutare, pasezi dispozitivul mai departe celuilalt jucător.
Jocul costă circa 8.6 RON pe Android Market.
Cartoon Network Video
Dacă eşti fan al desenelor animate sau încerci să le oferi celor mici puţină distracţie pe mobil sau tabletă, nu trebuie să îţi lipsească aplicaţia celor de la Cartoon Network .
Aplicaţia îţi oferă acces la episoadele celor mai apreciate seriale ale postului de desene animate organizate într-o bilibliotecă uriaşă. Nu lipseşte nici posibilitatea de a verifica programul show-urilor de pe Cartoon Network, pentru a te asigura că nu ratezi nimic important.
Cartoon Network Video este disponibilă gratuit pe Android Market.

TweetComb

TweetComb este o aplicaţie client Twitter, creată special pentru platforma Android Honeycomb, disponibilă pe noua generaţie de tablete. Cel mai mare atu al său este interfaţa optimizată pentru ecranele de mari dimensiuni ale tabletelor, care transformă elimina experienţa „îngrămădită” de pe unele smartphone-uri.
TweetComb îţi oferă acces la update-uri în background, Timeline, menţiuni şi mesaje directe sau notificări ce pot fi configurate. De asemenea, poţi afla uşor care sunt cele mai fierbinţi subiecte ale momentului.
Aplicaţia este gratuită.
AntTek File Explorer
AntTek File Explorer îţi oferă posibilitatea de a-ţi gestiona fişierele mult mai eficient, pe ecranul mare al tabletelor, graţie sistemului ce foloseşte două paneluri.
Aplicaţia îţi oferă acces la funcţii precum Copy, Cut, Paste, Rename, Zip.

Există şi un viewer intern pentru fişiere text, de imagine şi video, iar navigarea este facilitată şi de prezenţa shortcut-urilor.

Aplicaţia este gratuită.

AngryBirdsSync
Dacă eşti un fan înrăit al jocului Angry Birds, nu poate să îţi lipsească o aplicaţie care să îţi permită să îţi transferi salvările pe un alt dispozitiv cu Android decât cel pe iniţial.
Principalul avantaj al AngryBirdsSync este faptul că nu necesită ROOT pe dispozitivul tău.

Etichete: , , , , , ,