Atracţie magnetică – Noile tocuri Belkin pentru iPad 2

Scris de | 25 mai, 2011
Atracţie magnetică – Noile tocuri Belkin pentru iPad 2

Dacă vrei să fii sigur că noul tău iPad 2 rămâne în siguranţă, fără a-şi pierde din eleganţă, poţi opta cu încredere pentru noile tocuri magnetice Belkin Folio.
Tocurile sunt prevăzute cu un magnet ce activează funcţia de activare/dezactivare a dispozitivului iPad când acesta este introdus în sau scos din tocul Folio.
Tocurile Verve Folio, Slim Folio, Trifold Folio şi Max Folio toate oferă protecţie excelentă pentru iPad 2, asigurând multiple unghiuri de vizualizare şi tastare pentru a face din iPad 2 un dispozitiv uşor de utilizat oriunde te-ai afla.
Noua funcţie magnetică activează automat dispozitivul dumneavoastră iPad 2 când deschideţi tocul Folio aşa încât, îl puteţi imediat utiliza, fără să apăsaţi pe niciun buton. Senzorul de magnet din interiorul dispozitivului iPad 2, detectează de asemenea dacă tocul este închis, aducând dispozitivul în modul dezactivat, nepermiţând introducerea datelor nedorite şi conservând energia acumulatorului.
Magneţii suplimentari din tocul Folio se cuplează la magneţii din carcasa dispozitivului iPad 2 pentru a preveni mişcarea acestuia când se află în poziţia de vizualizare sau tastare; astfel se asigură certitudinea că dispozitivul iPad este poziţionat în siguranţă şi protejat întotdeauna când se află în toc.
Preţurile sunt de 224.99 lei pentru Belkin Verve Folio, 184.99 lei pentru Slim Folio, 159.99 pentru Trifold Folio, iar modelul cu design unic Max Folio costă 184.99 lei.
Pentru mai multe informaţii cu privire la gama de produse Belkin pentru iPad, vizitează http://www.belkin.com/uk/ipad/

Etichete: , , , , , ,