Noile smartphone-uri Nokia, cu aromă Windows Phone Mango

Scris de | 25 mai, 2011
Noile smartphone-uri Nokia, cu aromă Windows Phone Mango

Cei care s-au întrebat de ce nu a lansat încă Nokia telefoane bazate pe Windows Phone au aflat răspunsul ieri – compania a aşteptat Windows Phone Mango.
Noua versiune a sistemului de operare Windows Phone, Mango, prezentată ieri de Microsoft va fi prezentă pe primele smartphone-uri Nokia care vor renunţa la Symbian. Se pare că Nokia are deja telefoane cu Windows Phone „în laborator” şi că o mică selecţie de smartphone-uri cu Mango va fi lansată până la finalul acestui an.
Potrivit lui Jo Harlow, Vice Preşedinte Nokia, Mango este sistemul de operare perfect pentru a fi folosit pe primele telefoane Nokia care fac trecerea la Windows Phone, iar atât developerii cât şi consumatorii vor avea de câştigat din noua selecţie de mobile.
Windows Phone Mango, noua versiune a sistemului de operare pentru mobil a celor de la Microsoft aduce peste 500 de noi caracteristici care promit un mod mai rafinat şi în acelaşi timp mai simplu de a interacţiona cu mobilul, fie că vorbim despre internet, aplicaţii, comunicare sau business.

Etichete: , , , , ,