eMAG îţi oferă peste 20.000 cărţi cu reducere 20%

Scris de | 27 mai, 2011
eMAG îţi oferă peste 20.000 cărţi cu reducere 20%

eMAG nu se mulţumeşte cu statutul de cel mai mare magazin online din România, ţintind de acum prima poziţie ca şi vânzător de carte. Prima mişcare în acest sens este introducerea în oferta magazinului a peste 20.000 de titluri, de la beletristică la literatură tehnică sau şcolară, cărţi ce vor fi disponibile cu un discount de 20% până pe 15 iunie 2011.

„Cărţile sunt o categorie foarte interesantă în comerţul online datorită potenţialului semnificativ de dezvoltare şi la noi. Targetul pe care ni l-am propus este să devenim cel mai mare vânzător de carte din România în maxim un an,” a declarat Radu Apostolescu, Vicepreşedinte, Director de Dezvoltare eMAG.

Noua categorie va fi disponibilă prin platforma Marketplace, ca urmare a parteneriatului pe care eMAG l-a semnat cu Libris, o companie cu o tradiţie şi experienţă de 20 de ani în domeniul distribuţiei de carte atât prin librăriile proprii cât şi către biblioteci sau instituţii de cultură şi învăţământ.

Clienţii pot achiziţiona titlurile preferate prin comenzi online sau telefonice în call-center-ul eMAG. Livrarea comenzilor se va efectua la nivel naţional, rapid, prin curierat door-to-door, iar orice comandă plasată până în ora 18 va fi livrată personal clientului în cursul zilei următoare.

Etichete: , , , ,