Orange Contul Meu vine cu un nou look şi noi opţiuni

Scris de | 6 iunie, 2011
Orange Contul Meu vine cu un nou look şi noi opţiuni

Orange România lansează o nouă versiune a serviciului Contul Meu, care oferă acum o interfaţă mai uşor de utilizat, mai prietenoasă, precum şi acces rapid la mai multe servicii şi informaţii, precum şi aplicaţia Android Contul Tău Orange.
Dintr-un singur cont online Orange, clienţii îşi pot administra toate numerele Orange, fie de abonament, fie PrePay. Aceştia au la dispoziţie mai multe informaţii despre factură şi listele de convorbiri. De exemplu, de acum îşi pot accesa lista de convorbiri din luna curentă, înainte de emiterea facturii.

Totodată, pe Contul meu, clienţii pot vedea cât au consumat din beneficiile abonamentului sau ale cartelei şi cât mai au disponibil.
Acum clienţii pot activa sau dezactiva online din Contul meu servicii pentru care până acum sunau la Serviciul Clienţi: suspendarea numărului în caz de furt sau pierdere a telefonului, Redirecţionarea apelurilor în caz de urgenţă, Mesagerie Vocală, Apeluri internaţionale sau Roaming.
Clienţii au parte de o altă premieră în cadrul acestui serviciu – un abonat Orange poate să programeze o reîncărcare automată lunară pentru orice cont PrePay. La rândul lor, clienţii PrePay pot transfera creditul existent unui alt utilizator de cartelă PrePay sau de abonament reîncărcabil.
Cei care nu au încă cont online îşi pot activa contul pe www.orange.ro/contul-meu .
Orange anunţă şi lansarea aplicaţiei Contul tău Orange în Android Market şi Orange App Shop.
Cei care au telefon cu sistem de operare Android vor putea descărca aplicaţia gratuit, pe telefonul mobil. Aplicaţia le oferă acces la informaţii despre abonamentul lor sau despre serviciile şi produsele Orange. Pentru cei care deţin iPhone aplicaţia este disponibilă de anul trecut.

Etichete: , , , , ,