Notebook Panasonic Toughbook CF-19, cu performanţe duble

Scris de | 14 iunie, 2011
Notebook Panasonic Toughbook CF-19, cu performanţe duble

Notebook-ul ultra rezistent Panasonic Toughbook CF-19 vine cu o nouă versiune, ce oferă performanţe dublate. Acest lucru a fost posibil prin includerea procesorului din a doua generaţie Intel Core i5-2520M 2.5GHz şi a unei plăci video Intel HD 3000, asigurând astfel posibilitatea accesării celor mai solicitante aplicaţii.
Aceasta este prima oara când un astfel de procesor de tensiune normală împreună cu placă video Intel HD 3000 au fost incluse în modelul CF-19 fără a fi nevoie de ventilaţie, asigurând astfel prioritatea Toughbook nr. 1, rezistenţa în condiţii extreme.
Pe lângă noul procesor, modelul CF-19 mk5 vine şi cu 4GB RAM DDR 3 standard şi cu sistem de operare Microsoft Windows 7 pe 32 sau 64 de biţi.
Pentru a livra cea mai bună vizibilitate a ecranului de pe piaţă, generatia mk5 a notebook-ului CF-19 utilizează tehnologia Panasonic Transflective Plus, care incorporează un filtru de polarizare circulară cu scopul de a reduce reflexia. În aceste fel avem o creştere a luminozităţii ecranului de până la 6500nit în condiţiile unui mediu luminos de 200k lx.
Noua versiune vine cu variante Touch Screen sau Dual Touch Screen precum şi cu 3 tipuri de tastatură, care au o distanţă mai mare între taste pentru mai mult confort şi o mai mare acurateţe.
Toughbook CF-19 mk5 este echipat opţional cu modul 3G Ericsson -F5521GW- HSPA+ (DL: 21 Mbps) asigurând astfel tuturor celor ce lucrează de la distanţă, o conectivitate permanentă.
Cu o carcasă din aliaj de magneziu, pe exterior şi interior, precum şi cu suprafaţa Panasonic anti-zgârieturi, CF-19 mk5 rămâne în continuare cel mai rezistent laptop Toughbook din gama sa. Este testat conform MIL-STD 810G şi oferă protecţie la apă, praf, vibraţii şi temperatură, primind astfel o certificare impresionantă IP65 şi MIL-STD 810G.
Noua gamă CF-19 mk5 este disponibilă începând cu luna aceasta , iar preţul porneşte de la 2950 euro.

Etichete: , , ,