A4Tech prezintă tehnologia V-Track, pentru o precizie perfectă

Scris de | 15 iunie, 2011
A4Tech prezintă tehnologia V-Track, pentru o precizie perfectă

A4Tech a prezentat de curând o nouă tehnologie revoluţionară ce promite un tracking extrem de precis pentru mouse-uri, denumită V-Track.

Cu toate ca tehnologia de tracking a avansat substanţial în zilele noastre , chiar şi mouse-ii high-end au probleme de control pe anumite suprafeţe.  Ei bine aici intervine noua tehnologie V-Track, care aduce o serie de inovaţii impresionante. Un nou sistem îi permite luminii verticale să pătrundă adânc în fiecare detaliu al suprafeţei şi asigură o precizie perfectă . Tehnologia permite funcţionarea pe orice suprafaţă inclusiv sticlă, pe pat, pe textile, pe covoare sau pe blănuri.

V-Track reduce de asemenea problemele legate de praf. Lentila are o deschidere de 5 mm2, ceea ce impiedică considerabil pătrunderea prafului.

Mouse-ii laser clasice au limitările lor – cursorul se mişcă greu sau deloc pe suprafeţe de sticlă sau reflectante şi agaţă sau sare pe suprafeţele inegale. De asemenea costul mare de producţie al diodei laser şi rata ei de defectare nu conferă fiabilitate acestei tehnologii.
V-Track foloseşte lumina verticală ranforsată. Lumina LED-ului pătrunde adânc in detaliile suprafeţei. Senzorul optic captează puncte de umbră clare şi procesează optim imaginile generate.
Trackingul se face perfect şi precis chiar şi pe suprafeţe cu imperfecţiuni 3D. Practic nu mai este nevoie de mouse pad.
IQ – Image Quality (Calitatea imaginii) se referă la datele care arată diferenţele între imagini.

Cu cât indicele este mai ridicat, cu atât este mai mare precizia cursorului. V-Track are IQ de 2.8 ori mai mare decât opticele standard. O asemenea calitate permite mouse-ului V-Track să funcţioneze cu o mai mare precizie pe suprafeţe inegale sau lucioase.
Lumina verticala ranforsată cu bataie scurtă utilizată de tehonolgia V-Track duce de asemenea la un consum redus de energie.

Etichete: , , ,