Tarife de vacanţă, cu Orange Permis de vacanţă şi Favourite Country

Scris de | 15 iunie, 2011
Tarife de vacanţă, cu Orange Permis de vacanţă şi Favourite Country

Orange a lansat azi noi oferte pentru opţiunile Permis de vacanţă şi Favourite Country care oferă tarife mai mici în roaming, fiind ideale pentru cei care doresc să păstreze contactul cu cei dragi, chiar dacă sunt în concediu.

De asemenea, din 1 iulie Orange reduce tarifele standard pentru apelurile de voce, în conformitate cu prevederile Uniunii Europene.

Opţiunea Permis de vacanţă poate fi activată atât de abonaţii Orange, cât şi de clienţii PrePay, iar aceştia primesc minute de voce, mesaje scrise şi internet mobil la preţuri avantajoase. Permis de vacanţă include 15 minute pentru convorbiri, 15 mesaje scrise şi 1MB pentru internet pe mobil, valabile în Uniunea Europeană, Elveţia şi Moldova, pentru doar 4,20 euro[1]. Opţiunea poate fi folosită şi în Croaţia, SUA, Turcia sau China (exclusiv pentru abonaţi) cu 8,40 euro.

Cu Favourite Country abonaţii Orange îşi pot alege o ţară favorită pentru care primesc minute de roaming la preţuri mai mici cu peste 40% faţă de noile tarifele standard impuse de Uniunea Europeană. Opţiunea Favourite Country conţine 60 de minute în roaming cu doar 12,09 euro şi este disponibilă pentru oricare dintre ţările Uniunii Europene, Elveţia sau Moldova. Clienţii care călătoresc în Israel sau Serbia îşi pot activa opţiunea Favourite Country şi primesc 40 de minute pentru 32,25 euro.

Opţiunile Permis de vacanţă şi Favourite Country pot fi activate de mai multe ori, în funcţie de necesităţile de consum ale clienţilor. Astfel, prin activări succesive, minutele disponibile se cumulează şi sunt valabile 30 de zile de la data ultimei activări.

Din 1 iulie 2011, Orange reduce tarifele standard pentru apelurile de voce, în conformitate cu prevederile Uniunii Europene. Apelurile efectuate vor fi taxate cu 0,35 euro/minut, iar apelurile primite cu 0,11 euro/minut. Clienţii Orange care îşi vor activa din 15 iunie noile opţiuni de voce în roaming vor beneficia deja din momentul activării de tarife reduse la nivelul celor reglementate, pentru traficul realizat suplimentar.

Etichete: , , ,