Wimbledon 2011: Nu pierde nici un moment

Scris de | 20 iunie, 2011
Wimbledon 2011: Nu pierde nici un moment

Fanii tenisului au parte între 20 iunie şi 3 iulie de un adevărat regal, Wimbledon 2011, un turneu legendar în care nume precum Rafael Nadal sau Serena Williams ţin capul de afiş.

Meciurile de la Wimbledon 2011 vor fi difuzate live de mai multe televiziuni cu profil sportiv, însă dacă vrei să fii sigur că vei fi la curent cu toate rezultatele şi statisticile, poţi apela la o serie de aplicaţii pentru telefonul mobil sau tabletă.

Posesorii de iPhone pot apela spre exemplu la Live Tennis, o aplicaţie dezvoltată de iMApps, care îţi oferă scoruri live de la evenimentele importante, cum este Wimbledon 2011, ştiri, clasamentele ATP şi WTA, precum şi multe alte funcţionalităţi. Aplicaţia este foarte bine structurată, cu acces rapid la ceea ce te-ar putea interesa. Costă 2.99 dolari.

Pentru Android aplicaţia Wimbledon Grand Slam Tennis acoperă principalele noutăţi legate de legendarul turneu, de la ştiri şi tweet-uri la desfăşurarea partidelor sau statistici despre jucători.

Alte recomandări pentru a păstra legătura cu evenimentele de la Wimbledon ar fi aplicaţia gratuită Wimbledon Live Scores sau cea a Eurosport, care oferă o mulţime de detalii despre turneu.

Etichete: , , , ,