Adaptoarele de porturi Powerline AV 3: Reţelistică de top de la Belkin

Scris de | 22 iunie, 2011
Adaptoarele de porturi Powerline AV 3: Reţelistică de top de la Belkin

Belkin a lansat un nou produs din gama sa de produse de reţelistică Powerline, adaptorul de porturi Share Powerline AV 3.

Având la dispoziţie numeroasele dispozitive de divertisment pentru acasă, pregătite acum pentru conectarea la reţea, Adaptorul de porturi Share Powerline AV 3 îţi permite să conectezi cu uşurinţă până la trei dispozitive la Internet, cu ajutorul unei singure prize de perete, oriunde în locuinţă.

Cele trei porturi sunt ideale pentru conectarea internet TV-ului, a consolei de jocuri şi a playerului Blu-Ray la Web, astfel încât să poţi transmite filme fără întreruperi spre internet TV sau consola de jocuri

Configurarea este uşoară, nu este nevoie de cabluri pentru Internet sau de dispozitive hardware suplimentare. Pur şi simplu, cuplaţi adaptorul pentru un port la o priză de perete, după care îl conectaţi la ruterul cu cablu Ethernet, apoi conectaţi adaptorul pentru 3 porturi la o priză în apropierea dispozitivelor pe care doriţi să le conectaţi, folosind cabluri de reţea Ethernet.

Adaptorul de porturi Share Powerline AV 3 este certificat HomePlug AV pentru 802.3u şi transmite datele la rate de până la 200 Mbiţi. Securitatea este presetată cu criptare AES de 128 biţi, pentru o protecţie fiabilă a datelor. Raza de funcţionare este de până la 300 m pe linii de alimentare, cu 8 dispozitive în punte pe staţie.

Belkin Share Powerline AV 3 Port este disponibil din luna iulie, are garanţie 2 ani şi costă 499.99 lei.

Etichete: , , ,