Imprimare de pe mobil cu HP ePrint

Scris de | 23 iunie, 2011
Imprimare de pe mobil cu HP ePrint

HP estimează că circa 85% dintre utilizatorii de smartphone-uri doresc să poată imprima fişiere comod, direct de pe acestea.
De aceea, cea mai recentă serie de imprimante HP cu funcţie ePrint poate fi conectată la multiple platforme din cloud, inclusiv HP ePrint, Google Cloud Print şi AirPrint, permiţându-le utilizatorilor să imprime direct de pe o gamă extinsă de smartphone-uri, tablete şi notebook-uri.

„Companiile au început să realizeze potenţialul imens al soluţiilor de cloud computing şi modul în care această tehnologie le poate creşte productivitatea. Există, de asemenea, şi un beneficiu suplimentar pentru angajaţi, mai ales pentru cei care sunt şi părinţi, acela de a le permite să-şi armonizeze programul de lucru în funcţie de cel al familiei şi să rămână astfel productivi chiar dacă sunt în mişcare,” a spus Jan Huckfeldt, Vicepreşedinte Marketing, Imaging and Printing Group, EMEA, HP.

“HP este hotărât să susţină un program de lucru flexibil şi a dezvoltat o gamă de soluţii mobile de imprimare accesibile ca preţ şi care vor putea fi folosite pe diferite platforme şi dispozitive mobile.”
HP ePrint permite trimiterea documentelor către o imprimantă compatibilă direct de pe orice dispozitiv conectat la internet, folosindu-se de avantajele cloud-ului.

Fiecare imprimantă HP cu ePrint are o adresă unică de e-mail care permite expeditorului să trimită o comandă de imprimare în acelaşi mod în care ar trimite orice alt mesaj.

Alte platforme suportate sunt aplicaţii Google Cloud Print, inclusiv Gmail for Mobile, Google Docs for Mobile şi Chrome OS, precum şi aplicaţii dezvoltate de terţe părţi.
Nu lipseşte nici suportul AirPrint care permite imprimarea de documente de pe dispozitive cu sistem de operare Apple iOS, inclusiv iPad, iPhone şi iPod touch.

Etichete: , , , , ,