Noi terminale de la Cisco

Scris de | 23 iunie, 2011
Noi terminale de la Cisco

Compania de aparatură video Cisco a anunţat, în cursul zilei de joi, noi produse de teleprezenţă şi o îmbunătăţire a modelelor actuale. Aceste progrese ajută la o experienţa de teleprezenţă mai intuitivă, cu caracteristici şi capabilităţi mai uşor de folosit.

Terminalele Cisco TelePresence

În completarea portofoliului de teleprezenţă, Cisco introduce MX200, care este ideal pentru întîlniri de echipă sau birouri personale cu un preţ atractiv, astfel încât clienţii să îşi poată permite să doteze cu acest sistem mai multe camere de teleprezenţă din compania lor. Terminalul este uşor de configurat, se profilează automat şi poate fi funcţional în mai puţin de 15 minute. MX200 are preţ de listă de 21.600 de dolari. Terminalul este programat să fie disponibil la nivel global în luna iulie.

Cisco TelepPresence Conductor simplifică şi scalează conferinţele multi punct, atribuind în mod inteligent o întâlnire unităţii de conferinţă celei mai potrivite, pentru a obţine cea mai bună experianţă de colaborare posibilă. Poate redirecţiona în mod automat conferinţa către altă unitate în cazul unei întâmplări neprevăzute. În plus, permite clienţilor să le ofere angajaţilor ID-uri pentru săli de conferinţe virtuale. Angajaţii pot oferi aceste ID-uri şi altor persoane, cu care pot avea întâlniri imediate în cazul unor situaţii neprevăzute, fapt care duce la creşterea productivităţii. Disponibilitatea anticipată la nivel global este pentru a doua jumătate a anului 2011.

Conectează pe “oricine cu oricine” cu interoperabilitate bazată pe standarde deschise

Cisco se angajează pe deplin să deschidă conectivitatea bazată pe standarde deschise, care extinde conferenţierea video “oricine-cu-oricine” către colegi, parteneri şi clienţi, indiferent de furnizor. Cu îmbunătăţiri cheie pentru ultima variantă de soft (TC5.0, CTS 1.8), Cisco extinde suportul de interoperabilitate multi punct şi produsele concepute să ofere această interoperabilitate în  mod nativ între toate terminalele de teleprezenţă Cisco şi terminalele bazate pe standarde deschise de la o terţă parte, fără să necesite alte echipamente de transcodare.

Cisco a anunţat, de asemenea, o serie de îmbunătăţiri suplimentare ale produselor, pentru a ajuta clienţii şi partenerii să implementeze şi să scaleze teleprezenţa Cisco în întreaga companie şi să ofere o experienţă de utilizare fără precedent.

  • Cisco TelePresence Server 8710 şi 7010 v.2.2, vârful de serie de la Cisco cu interoperabilitate multi-ecran, oferă acum scalabilitate mai mare şi rezoluţie mai bună pe mai multe ecrane, care suportă până la 64 de participanţi la conferinţă în high definition (HD) (720p30) şi până la 48 de participanţi în mod full HD (720p60 and 1080p30).
  • Cisco TelePresence Multipoint Switch v. 1.8 suportă acum seriile C şi EX de la Cisco şi toate terminalele cu  protocoale bazate pe interoperabilitate de teleprezenţă (TIP). O nouă caracteristică de asistare automată permite utilizatorilor să participe foarte uşor la o sesiune programată de la orice terminal. În plus, creşterea scalabilităţii permite să crească dimensiunea unei întâlniri, de la 48 la 90 de ecrane,  aproape dublând numărul de terminale care pot participa la o singură sesiune de teleprezenţă. TelePresence Multipoint Switch 1.8 este programat să fie disponibil în august.
  • Cisco MXE 5600 (Media Experience Engine) este un produs de infrastructură video care oferă acum distribuirea de conţinut transformat în timp real, WebEx® OneTouch, precum şi înregistrare şi streaming interoperabil între terminale bazate pe standarde deschise  de la orice furnizor.
  • Cisco TelePresence Management Suite 13.1 şi Cisco TelePresence Manager extind capabilitatea inovativă  „one button to push” a Cisco către terminalele seriilor EX şi C. Acest lucru permite începerea sesiunii programate prin apăsarea unui buton, prin integrarea calendarului cu Microsoft Office şi Lotus Notes.
  • Cisco TelePresence TMS 13.1 şi Cisco TelePresence Manager (CTS-MAN) extind capabilitatea inovativă de apel „one button to push” peste portofoliu, pentru a include seriile de terminale CTS, EX şi C. Acest lucru permite începerea sesiunilor programate prin apăsarea unui buton, prin integrarea calendarului cu Microsoft Office, Lotus Notes şi alte aplicaţii simulare.
  • Cisco Unified Communications Manager 8.6 adaugă funcţia de control al apelurilor şi gestionare a sesiunii pentru terminalele seriilor EX şi C. Cu aceste completări, Cisco livrează angajamentul făcut în luna noiembrie 2010 de a stabili Cisco Unified Communications Manager ca platformă comună de control al apelurilor, atât pentru voce cât şi pentru video, oferind uşurinţă îmbunătăţită de utilizare şi administrare.

Etichete: , , ,