Voltaic anunţă o husă care îţi încarcă tableta PC

Scris de | 26 iunie, 2011
Voltaic anunţă o husă care îţi încarcă tableta PC

Cu ocazia sosirii sezonului cald, cei de la Volatic au creat accesoriul perfect pentru persoanele care nu vor să-şi lase iPad-ul acasă când pleacă la plajă. Spark Tablet Case e un rucsac/husă care foloseşte energia solară pentru a-ţi încărca tableta PC.

Pe lângă dispozitivul Apple, Spark Tablet Case poate fi folosit cu succes şi în cazul altor tablete precum: Playbook-ul de la BlackBerry, G-Slate de la T-Mobile, Galaxy Tab-ul lui Samsung sau Transformer-ul Asus. „Volatic a vrut să creeze o husă subţire care să poată încărca o tabletă rapid, dar să şi egaleze stilul şi simplitatea multor dintre aceste tablete” explică CEO-ul Volatic System, Shayne McQuade.

Dacă ai ghinionul să prinzi o zi fără soare, husa are o baterie integrată care poate cu uşurinţă să încarce un iPad. Bateria poate fi şi ea reîncărcată de la o priză. Pe partea frontală a husei se află patru panouri solare cu o putere de 2 watti fiecare. Spark Tablet Case foloseşte celule monocristaline de o eficienţă ridicată. Celulele sunt încastrate într-un strat ce le protejează de zgârieturi. Ţesutul este totodată şi rezistent la apă.

Spark Tablet Case se găseşte acum pe site-ul oficial Volatic la preţul de 299 dolari.

Etichete: , , , , ,