Asteroidul 2011 MD: Distruge-l în mediul virtual

Scris de | 27 iunie, 2011
Asteroidul 2011 MD: Distruge-l în mediul virtual

Un asteroid de dimensiunea a circa două autobuze, denumit 2011 MD, va trece azi la 12,000 km de Pământ şi chiar dacă oamenii de ştiinţă ne asigură că nu există nici un fel de riscuri, nu strică să te antrenezi în distrugerea asteroizilor cu o serie de jocuri pentru mobil şi tablete.
Clasicele jocuri cu navete care distrug asteroizi din anii 90 au revenit în forţă pe smartphone-uri şi tablete, cu o grafică superioară şi un gameplay îmbunătăţit.
Dintre acestea merită să menţionăm Asteroid Hunter, a celor de la Starwind Games, Asteroid Bomber de la Android Research sau Asteroid Defence.
O altă aplicaţie extrem de utilă pentru cei îngrijoraţi de pericolul pus de asteroizi şi comete este NEO Droid – Asteroid Watch, disponibilă gratis pe Android Market, o aplicaţie care ţine evidenţa, asteroizilor şi cometelor care trec prin apropierea Pământului, totul sortat pe dimensiuni, apropiere şi dată.
Dacă preferi însă să ţii asteroizii aproape, poţi opta pentru un wallpaper live cum este Asteroid Belt Donation de pe Android Market, care îţi prezintă într-o manieră spectaculoasă centura de asteroizi şi planetele în fundal, totul animat prin OpenGL.

Etichete: , , , ,