Google a lansat Navigarea cu Harți Google (Beta) pentru terminalele cu Android

Scris de | 27 iunie, 2011
Google a lansat Navigarea cu Harți Google (Beta) pentru terminalele cu Android

Google Romania a lansat astazi serviciul „Navigatie cu Harti Google„, aplicatie aflata in beta ce este disponibila pentru terminalele care folosesc Android 1.6 sau versiune mai recenta.

Navigarea este o aplicație gratuită integrată în Hărți Google, care funcționează ca sistem de navigare prin GPS, oferind indicații de orientare cu ghidare vocală. Navigarea foloseşte conexiunea de internet a telefonului mobil, pentru a oferi cele mai recente hărţi sau informaţii despre companii, restaurante, cafenele etc, de pe ruta dorită. Nu va trebui niciodată să achiziţionaţi sau să faceţi actualizări ale hărţilor, deoarece veţi avea acces întotdeauna la cea mai recentă versiune a Hărților Google. Totodată, aveți posibilitatea de a vizualiza în diferite modalităţi ruta pe care vă deplasaţi, atât de la nivel stradal cât şi din aer.

Navigarea cu Hărți Google este o aplicaţie gândită să funcţioneze ca un echipament GSP conectat la internet, cu următoarele funcționalități:

  • Street View – Vizualizaţi ruta suprapusă peste imaginile la nivel stradal din modul Street View. Serviciul de navigare comută automat pe modul Street View când vă apropiați de destinaţie;
  • Vizualizare din satelit – Vizualizaţi ruta suprapusă peste imaginile din satelit în relief 3D;
  • Căutarea se face similar cu cea de pe Hărți Google – nu trebuie să ştiţi adresa. Puteţi scrie numele unui companii (de exemplu: Cafeneaua X) sau un tip de companie (de exemplu: restaurant chinezesc), exact cum procedaţi la căutările Google.
  • Căutare de-a lungul rutei – căutaţi orice companie de-a lungul rutei parcurse, sau activaţi straturile predefinite, cum ar fi benzinării sau restaurante.

Pentru a beneficia de Navigare cu Hărți Google, descărcaţi din Android Market cea mai nouă versiune de Hărți Google pentru telefonul mobil Android 1.6+. Mai multe detalii la mobile.google.ro

Etichete: , , , , , , , , , , , , , ,