HTC EVO 3D – Disponibil în Europa din iulie

Scris de | 27 iunie, 2011
HTC EVO 3D – Disponibil în Europa din iulie

Primul smartphone 3D oferit de HTC va ajunge în magazinele europene începând de luna viitoare. HTC EVO 3D oferă o experienţă stereoscopică completă fără ochelari pe un ecran de 4.3 inchi.

Compania taiwaneză a anunţat astăzi, printr-un comunicat de presă, lansarea mult-aşteptatului dispozitiv 3D în Europa. HTC EVO 3D îi oferă utilizatorului posibilitatea de a înregistra video-uri şi de a face poze tridimensionale cu ajutorul a două camere de 5 megapixeli. Preşedintele HTC EMEA, Florian Seiche, a declarat : „HTC EVO 3D le oferă oamenilor oportunitatea de a explora această nouă tehnologie dincolo de sufragerie, şi le permite să înregistreze şi să împărtăşească viaţa lor cu prietenii şi familia, în extraordinarul format 3D”.

Telefonul rulează ultima versiune a sistemului de operare Sense – cu meniuri şi interfaţă 3D – şi funcţionează cu ajutorul puternicului procesor Snapdragon de 1.2 GHz, care oferă posibilitatea de a reda filme în 3D cu sunet surround şi garantează o navigare rapidă pe internet. Camerele de pe spate pot filma, de asemenea, şi clipuri în 2D cu o rezoluţie de 720p.

HTC EVO 3D va fi disponibil în magazinele din Europa începând cu luna iulie, asta înseamnă că unele ţări europene se vor bucura de tehnologia 3D în mai puţin de 4 zile. Din păcate nu avem încă o dată pentru lansarea în România.

Etichete: , , ,